sosyolog1kadin Saudade eşimle evlenince oldu. Günahından dolayı pişmansanız tövbe edin, geçmişi geri getiremezsiniz maalesef. (Ediyorsunuzdur sadece moral amaçlı yazdım yanlış anlaşılmasın)
deleted13 Saudade Yaşının kaç olduğunu bilmiyorum fakat kendini huzursuz hissettiğin bir şeyi yapma,her seni seviyorum diyene asla inanma,daha sonrasında tehdit şantaja maruz kalacak durumlardan kaçınman senin için çok iyi olur.
Olivetti Saudade 16 yaşındaydım , ben ilk öpüşmemden değil de ilk öpüştüğüm kişiden dolayı pişmanım çünkü şantaja uğramıştım …. Uf mal ya yine sinirim bozuldu 😂😂😂😂
Ortasekerlikahve Olivetti of aynısını bende yaşadım üstelik daha 13 1r yaslarindaydim salak birden öptü öpüşme bile denilemez saniyelikti sonra ayrılınca beni tehdit etmeye başlamıştı bak hatırlayınca gene sinirlendim 😏😂
deleted77 Saudade yaş olarak hatırlamıyorum çok ta küçük değildim ama pişman da değilim geçmiş sonuçta bence takılmayın böyle şeylere..
Pink-pink2 Saudade eşimle sevgililik dönemimde oldu 19,20yaşındaydım heralde hiç pişaman değilim ben hayatta unutamadığım anlarımda biridir♥️
Melek_1234 Saudade Eyer yaşınız küçükse lütfen tekrarlamayın 15-16 yaşlarında verilmiş Kararlar insanı uçurma götürüyor(Yaptıysan artık değişdiremessim geçmişi akışına bırak zamanla unutursun tövbe et derslerini çalış❤️Yok eyer Reşitsen karşındakı insandan emin değilsen uzak dur(önünü bak derim❤️
Babybaby Saudade ya neden mutsuz ve pişmansınız gelmiş geçmiş sanırım eşinizle değilmiş (ki benimde eşimle değildi umursamadığım gibi hatırlamıyorum da ) bence en önemlisi doğru insanla hayatını kurduğun insanla şuan sevdiğin insanla olan şeyler ☺️İlk öpücüğü bırakın eşimden önceki ilişkilerimin hiç birinden memnun değilim😅