Ayse20 Kızlar var mı biz gibi maddi sıkıntı yaşayan bunaldık artık ne zaman düzelecek bu maddi sıkıntılar valla gençliğim güzelliğim gitti bir kuaföre gidemiyorum.
Gzmm Ayse20 valla bizde aynıyız çok şükür sağlığımız yerinde ama tabiki stres sıkıntı yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏
bayangamzelili Ayse20 allah yardımcınız olsun gerçekten herşey o kadar pahalı ki başkalarına üzülüyorum çocukları olanlara çocuk birşey istese iki kere düşünen ailelerin haline üzülüyorum 😔 Allah bol kazançlar versin hepinize inşallah
ketenprenses Off her şey ateş pahası markete gidiyorum dolanıyorum geliyorum sadece kızıma çikolata alıp başka bişey almıyorum eşim alıyor ihtiyaçları ben alsam kesin aç kalirizzz,🤣🤣🤣çalışmayı düşünüyorum ama kızım daha 2 yaşında
Svg Valla ya sormayın bende gaç senedir aynı elbiseleri giyip duruyorum ayakkabı alcam bi senedir hep erteliyorum Allahtan çoçuk falan yok
bankician Ayse20 valla 2 maaşlıyız güya biz de perişanız borçlar geçim sıkıntısı resmen. Evlatlarımız 4 4 lük olsa yeter kendimizden kısıyoruz. Patlıcan 30, kabak 25 TL olmuş sebze bile yiyemeyeceksek ne yapacağız bilmiyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun
aydrm Ayse20 canım şu an türkiyede yaşayan herkeste var o sıkıntı. Ben avm de çalışıyorum bakma gezilerine aldıklarına yiyip içtiklerine hep kartlara taksit yaparak sahip oluyorlar en zenginleri bile. O yüzden tencerem kaynıyorsa başında çatın varsa şükredip geçeceksin yada sen de çalışıp bişeyler sahibi olacaksın ama çalışan kadınım eve iki maaş giriyor baksan yine eksideyiz hep