deleted_6218 Kirazs58 daha yenı ıns olur stres yapma böyle yolun basında stres yaparsan kotu . Yumurta çatlama takıbı yap ovılasyon testiyle yapıyor kızlar ben hıc denemedım ama denemeyi düşünüyorum acaba takvımdekıyle dogrumu degıl mı dıye .
Eskobar Kirazs58 adetin bitince yapıyosun ben bi kaç gün sonra yapıyordum pozitif olunca iliskiye giriyorsun birde esin nasil bi iste calisiyor
Eskobar Kirazs58 burdaki doktorlor bi garip zaten bir yıl bekleyin diyolar ama kontrolden geçin derim
deleted_6218 Kirazs58 öyle düşünme bak bu kadar karamsar oluşan gerçekten zor allh nasıp etse olur daha 3 denemen
deleted_6218 Ben gecen ay kımyasal düşürdüm 10 gündür cok ağrım var bugün test yaotım bısey çıkmadı doktoruma yazdım ağrım cok p tesı gel muane ye dedı 🤷🏼♀️
Kirazs58 deleted_6218 ama napim çevremdeki herkes hamile az önce diziye bakıyordum oradaki kız bile hamileymiş psikolojim bozuldu herkes hamileee bi ben değilim
deleted_6218 Kirazs58 yanı akşamları sızlen ozman sız o testı alın yumurtlama takıbı yapın çoğunda ıse yaramış
Eskobar deleted_6218 esimin sperm sayisi düsükmüs bes gün kaldi adetime tüp bebek yapcaz ama sonuc aliyordum herzaman yumurtlama oluyordu foto atabilseydim dijital testi atardim
deleted_6218 Kirazs58 canım duzenlı adetın oluyor onu olamayan yumurtlaması ne zman bılemeyen var demek daha var nasıbı öyle düşünme bence
Kirazs58 deleted_6218 bilmiyorum kendime zaman ayırıp sakinleşmem gerekiyor. Duş edin sağlıklı bi hamilelik olsun ve çocuğum sağlıklı olsun inşallah
deleted_6218 Eskobar rabbım sıze de yaşatsın o duyguyu ya bızde sıkıntı yoktu cok şükür 28 ay korunduk aealıkra bıraktım kımyasal oldu Ocak 10 da kanama başladı 25 ocaktandıe ağrım cok sırt bel sabah test yaotım acaba mı dedım ama negatıf
Eskobar Eskobar dijital daha iyi gülücük ciktimi yumurtlama var üc gün iliskiye gir tutturamiyor olabilirsiniz
deleted_6218 Eskobar tamam canım alım ben yarın gua p tesı adet günü zaten en fazla 4 gun 5 oda son 2 gun leke öyle aman aman kanamam yok kızlıktan berı öyle
Eskobar deleted_6218 amin insallah kuzum stres yapma akisina birak birazda inan biz cok stres yaptik stresi at bikac ayda testle dene ben gebelik testlerine ne paralar döktüm adet oldum sinirimden yine yaptim