Merhaba kızlar kidsde kocalarin sevmedigimiz huylari sorulmuştu biraz önce.
Öncelikle eşimle birbirimizi cok seviyoruz cinsel hayatimiz da cok iyiydi. 1 aydir 2kere felan oldu. Once regl oldum iyilestim derken bronşit oldum ben iyilesecekken oğlum hasta oldu 1hafta hastane işimiz oldu 2gece de hastanede yattik ve eşimin kötü huyu cok küsüyor surat asiyor dün aksam ayağa kalkip hoşgeldin dememisim sabah onu soyledi sorun yoktu oglen yine birşeye küstü galiba kendisi icerde işle ugrasirken ben oturuyorum ev temizlemiyorum diye kızdı ama bebegim uyuyordu uyurkenn yanindan ayrilmam birsey olur diye. Halen de tripli soruyorum ne oldu diye birsey yok diyor ve cok canım sıkılmaya başladi yoruyor artık surat asması tekraar regl oldum ve 2gün önce bitti şuan yanına yaklasmak bile istemiyorum doğalgaz sobasi var diye salonda yatiyoruz simdi aldi yorganini yastigini yatti uyudu né öptü ne iyi geceler dedi kafamda çok kurmaya basladim odadan kovma istegi var içimde ama içerisi soguk vicdanim el vermiyor uzun oldu ama içimi dökmek istedim belki morelim düzelten yorumlarıniz oldu cevap veren herkesi çok çok seviyorum öpüyorum❤