• Öneri
  • Memelerim paramparça 😔

dolapfaresi ben aldım silikon uç boşa gitti. Kullanamadım tutturamadım aslında. Denemek için en ucuzunu almıştım belki iyi markalar ise yarar. Ben emecegi zaman yarabandi yapıştırıp emdikten sonra cikariyordum hava alsın diye. Başka türlü dediğiniz gibi iyileşme şansı olmuyor çünkü isirdikca ısırıyor. O yara da iyice açılıyor.

dolapfaresi koruyucular hakkında bilgim yok kullanmadım ama yaralar için lansinoh kremi öneririm. memeyi yıkamanıza da gerek kalmıyor harika bir krem hızlı iyileştiriyor

ZRaporu öyle bir issiriyor ki dişlerini geçirip bastırarak kafasını geriye doğru çekiyor sürdürüyor resmen 😔

dolapfaresi yani yine çok acıyor ilk başta. Tabi birazda yabanciliyor. Benim ucunun alt tarafına doğruydu o yüzden alttan tam pamuk kısmı yaraya gelecek şekilde çekiyordum. Hatta kalın olsun diye minik bi gazlı bezde koyuyordum. Başka türlü gecmiyor kii 🤦🏻‍♀️ emip doku bağlayan yarayı tekrar açtıkça derinleşiyordu yara.

dolapfaresi Ayy o hissi çok iyi bilirim kanaya kanaya emzirmek canın yana yana ah kuzum ya😔Ben ilk bebeğimdeyken kantoron yağı kullanmıstım ve gümüş kalkan gümüş olmazsada silikonda olabilir ama gümüsün yara geçirme ozelliği var onu öneririm bilhassa.Kalkan faydalı olmazmı silikon kalkan emerken çıkartmana gerek yok emzirirken canın yanmaz yani.Aslında ikisininde yeri ayrı ikisinide kullansan çok çok daha yarar sağlayacaktır canım.Geçmiş olsun

Yasak_elma evet yarın eşim maaş alvak alcam inşallah yoksa memeden kesmem gerekecek memelerim sürekli ağrıyor artık 😔