sureleddin benim komik degil ama bizi gülümseten anımız var onu paylaşayım bare🙃biz aynı sınıftaydık öğrenciyiz hic işimiz fln yok .14 subat yaklaşmıstı .baktım sınıfta fln bu hep maneviyat maneviyat diyor. once anlam veremedim aklıma 14 subat gelmedi. öyle konu acıyor ki sınıf hep maneviyata kitleniyor. sonra jeton düstü ,o gün yaklastıkca. bende lafı oraya getirdim hic sevmem manevi seyler daha onemli gibi seyler dedim. halbuki bende aynı durumdayım o demese ben dicektim allahtan ona kaldı.sonra o gün geldi bana derste gül yaptı peçeteden. bende iyi yırttık dedim içimden. bana sey dedi ,dedem kendinden bisey vermişti hediye cok degerli demişti. bende gittim kendimden bisey verdim ona sen deger verirsin dedim. takı da almıs meger onu okul cıkısı verdi .benimki sonuk kaldı diye düsünmüştüm.sonra evlilik konusu acıldıgında defterin telinden yüzük yapmıştı hala saklarım .ama bir yerde korktum hep bu yüzügü mü takıcam maneviyatı bir yerde bırakalım diye .simdi kendi işi var ben yine plansızım