Kızlar küçük bir bebeğim var ama ben hamileliğine kadar hep protez tırnak , takma tırnak kullanmış biriyim kendi turnaklarım çok kötü . Artık bu görüntü rahatsız ediyor, düzelmiyorda . Tekrar tırnak takmaya başlasam bebek bakımında uzun tırnak çok zor olur mu ? Onu çizerim falan diye korkuyorum
Bebek ve Uzun Tırnak
BaharPrlk Bebekli bakımda çok uzun tırnak hem sağlığı açısından hemde altını değişirken banyo ettirirken bir yerine gelir falan çok etik bulmuyorum. Protez tırnak çok yıpratıyor bir süre dinlendirin bakımlar yapın Fit&Alive tırnak besleyici bir ojesi var ben de protez tırnaktan sonra görüntüsünden çok rahatsizdim iyi geldi besledi.
BaharPrlk ben hep protez kullanıyorum protez olmadan rahat edemiyorum tırnağım uzasada protez kullanıyorum uzun tırnağa alışık olduğum için hiç sorun olmadı
BaharPrlk çok kötü değilse hiç yaptırmayın derim ama illada yaptiracaksaniz cok uzun olmayacak şekilde yaptirabiliyorsaniz yaptırın bence, zira ben tekrar beştaş yüzüklerimi dahi takmıyordum bir yerine bisey olur diye
- Düzenlendi
BaharPrlk hemde nasıl zor olur tuvalete alıştırana kadar oğlumu uzatanadım hiç çocuğun oradını burasını çiziyor hemde hiç steril olmuyor alt temizliğinde ama siz bilirsiniz
BaharPrlk ben uzattım kendi tırnağımı giydirirken asırı zorlandım cizcem VS diye ki 1 kere de cizdim pişman oldum hemen kestim