- Düzenlendi
Asyasel senin bu kıskanç huyundan sıkıldım neyin kıskançlığı bu kalbini kircagim çok şey var da susuyorum gibi söyler söyledi
Eşin için sorun teşkil etmiş bazı davranışların ki bunları söylemiş.
Asyasel senin bu kıskanç huyundan sıkıldım neyin kıskançlığı bu kalbini kircagim çok şey var da susuyorum gibi söyler söyledi
Eşin için sorun teşkil etmiş bazı davranışların ki bunları söylemiş.
Marbled ev sahibinden olarak algıladım ben.
Asyasel Onu demiyorum eşin”ev sahibinin bebeği kendisinden alacağını mı kıskandığını düşündü senin.”Yemin ediyorum palu ailesi dosyasına döndü olay.
Marbled Ben anlarsam aydınlatırım 😅😂
Asyasel konuşmuyorsa konuşma hiç götünü kaldırma canım kendini bi b*k sanmasın.Boşver sen bebişinle ilgilen takma kafana .Resmen bişeylere sinirlenip sinirini stresini senden çıkartmış.Stres topumusun sen
Yasak_elma inşallah beyni büyücek beni anlicakta iş işten gecicekk
Asyasel Tamam doğru anlamışım 😄,aranızda daha önce böyle bi durumla ilgili(farklı bir misafirliğe giderkende vs.) konuşma mı geçti örneğin”Bebeği bana ver benim kucağından alsınlar gibi gibi…
Asyasel Arkadaşlarınızın evi miydi peki misafirliğe gittiğiniz yer?
Yaptığıniz bencillik eşinizi saf dışı tutuyorsunuz farkında değilsiniz. Siz bir ailesiniz yeri gelir sizin kucağınızda olur yeri gelir eşinizin sitem etmekle haklı çünkü nasıl siz mutlu oluyorsanız oda mutlu oluyordur bu durumdan. Biraz empati.
Asyasel Daha önceki şeylerin patlamasını yaşamış kendi de aynı şeyi yapıp sana öyle demesi yanlış…Yoksa bebeği benden alsın senden alsın muhabbeti saçma geldi aman boşverin hanginize denk gelirse ondan alsınlar 😄