Dün akşam eşimle kavga ettik ilk bu kadar yükseldik çocuğumuzun yanında hemde. O kadar saçma ki sebebi. Dün annemlerdeyken bez aldık eve gelirken de markete girdi bezi orda unutmuş neyse eve gelince ben farkettim sorun değil annemi ariyim insin alsin dedim. Aradım kardeşimi binanın içine yoksa dışına orda da yoksa markete git bak dedim. Ben odadaydim konuşurken bana öyle bı bagiriyo ki binanın içinde diyorum sana daha ne marketi karıştırıyosun diye neyse dedim kapattım sonra annemi aradım ona da aynısini söylerken daha çok bağırdı. Eşimde ofkey kontrol sorunu var birden sinirlenen biri. Gittim yanina ne bagrip duruyosun dedim ben o bezi unutmuş olsaydım neler derdin neler dedim ama hala bagiriyo en sonunda s. Git ne ya*rrk yersen ye dedi ben şok oldum odaya geldim cantami topluyorum gidiyorum ben dedim geldi bebeği aldı elimden seninle işim yok sen git diye bagiriyo bana ben almaya çalışıyorum o daha çok tutuyo bağırma dedikçe bağırıyo. En sonunda çocuk çok korktu diye ben sustum o da çıktı kapıyı kitledim hemen geldi kilit yerini sökmeye calisiyo bagiriyo filan sırf bebeğim daha çok korkmasın diye sustum açtım hemen yattım yatağıma bebeğimi de alıp konuşmadık bidaha hiç. Zaten son 1 aydır uzak cinsellik içinde ben gidersem yapiyo yoksa gelmiyo. Ne yapayım kızlar kafam karışık biz çok seviyoruz birbimizi inanın ayrılmayı bile düşündüm gece sabaha kadar.
Çok saçma sebepten kavga 😓
Birden yükselip bagirmasina alışmıştım ama bu kadar hiç olmamıştı ağzı zaten aşırı bozuk biri bu konuda da anlaşmıştık küfürü bırakacaktı ugrasiyodu.o kadar saçma sebebten tartıştı ki benimle ve çocuğumu almak için elimi uzattığim da elime vurdu. Yani asla bana vurmaz diyodum ama o an gözü dönmüş gibiydi. Gerçek yüzünü şimdi gördüm senin dedim hala küfürler ediyodu
Lagerthaaa evet biraz saçma olmuş ama eşinizin huyunu biliyormuşsun benimde eşim birden patlıyor deli oluyorum çoğu zaman susuyorum ama çok dokunuyor bana kadınlar olarak duygusal varlıklarız erkekler bu kadar düşünceli değil 2 gün sonra normale dönecekler ama biz unutmuyoruz
herseybos huyunu biliyodum ama hiç bu kadar yükselecegini düşünmemiştim bana çok aşık hep belli eder hareketlerinden konuşmasından ama dün ilk defa seninle işim yok bebeği bırak git dedi
Lagerthaaa bizde öyleyiz gerçekten benden çok beni düşünür bağırır çağırır o bin kat üzülür aynı şeyi bende duydum bir tartışmada alkolluydu de kızımı bırak sen Türkiyeye gidiyosun falan demişti keşke sen hiç cevap vermeyip odana çekilseydin sonra sakinleştiğinde söylerdin ben genelde öyle yapıyorum şimdi sıra sende mi diyor eşimde 😬
herseybos hep alttan alan taraf ben oluyorum zaten ama ona sorsan da o. İnsanın sinirleri çok yipraniyo ya benim şuan içimde sadece nefret var siz nasıl sakin kalabiliyosunuz
Lagerthaaa o uyuduktan sonra çocuğunu alıp o evden cikmaliydin bence 😔
dolapfaresi uyumadı sabaha kadar oturdu gelip gidip baktı kontrol etti hatta bende şuan kendime kızıyorum o an çıkıp gitmeliydim diye
dolapfaresi yüzüme bakmiyo şimdi ne yapıcam bilmiyorum ya bende hata olsa neyse
Lagerthaaa bence psikolojik sorunları var bir uzmana görünse iyi olur ikna edebilirsen götür bence canım
Hakli siz olduktan sonra o konuşsada siz konuşmayın surunduurn bence. O lafı bi daha dile getirmeye tövbe etsin. Hem suçlu hem konuşmayacak mi çokta tin derdim haklıysam kimse tutamaz beni yani
dolapfaresi gelip af dilerse tek şartım bu olacak
Bal_kizin_annesi yok konusmicam asla annemde çık gel dedi ailem de arkamda gidicem diye de korkuyo ama öfke kontrol sorunu var hep olurdu ama böylesi ilk defa oldu
Lagerthaaa bir süreden sonra bu saçmalıklardan çıkan kavgalara alıştım elle tutulur düzgün bir konu olsa kafayı takıcam zamanında taktım çok salakmışım şimdi takmıyorum ha kafamdan bin türlü şey geçiyor iyi günlerimizi düşünürek bastırsam da git gide soğuyorum ondan 🤦♀️
herseybos Ayni durumdayız o kadar soğudum ki dünden beri yüzünü görmek istemiyorum resmen. Adam da ben sucluymusum gibi oda benim yüzüme bakmiyo 🤷 bu erkekler cidden sığ kafalılar ya
Lagerthaaa kesinlikle şimdi eve geldi dilinin ucundan napıyon tombik dedi bende hiç dedm küsmüştür eminim yine sorsan sen beni böyle yapıyosun 😏
herseybos Allah sabır versin bize 🥲
Lagerthaaa Amin çok aminn 🙏
Lagerthaaa Sana S.git demiş, seninle işim yok demiş ve biz birbirimizi seviyoruz diyosun.. Ben eşinin sevgisinden emin olamadım canım kusura bakma.. Eşin bana öfkesiyle tehlikeli geldi dikkat etmeni tavsiye edebilirim sana..
Lagerthaaa yaklaşık 8 9 ay önce eşimle hayatımda ilk defa sert bir şekilde tartıştık. Limonata şişesi vardı elinde bana sinirlenip duvara firlatmisti ve üstelik annem ile kardeşim de bizdeydi. Normalde sakin bir insandır ben üzerine çok gitmiştim kendi hatamı da kabullendim ama elindekini fırlatması gözlerinde ki öfke beni korkutmustu. Evden gönderdim, günlerce eve almadım istemedim, kapıda kaldı saatlercce ve içeri aldığımda da yerlere çöküp ağlamıştı sonrasında affettim ve daha da cesaret edemedi. Kocanizin bu hareketlerine susmak, bir sonraki tartışmalara davetiyedir. Bence gözünü çok ciddi şekilde korkutmalisiniz.