geçen ay 1.20 ydi gceiktigi halde bu ay regle iki.hafta varken ddoktor.muayensinde beta istemiş 2.1 ydi bu hormonlardan mi kaynaklı yoksa yukswlis mi olur

Marbled hiç umut baglamak istemiyorm adet bitiminden 1 hafta sonraydı şuan adetime 1 hafta var bakalım insalah olur da sanmıyorum

Aysegul_42 Benim 3 aydır 2 lerde .İlk gördüğümde korkmuştum 😄İlaç kullandığım içinmiş

Aysegul_42 benim de adetim gecikti hatta olmadım adet tarihlerim geçti artık. 3.Gününde kan vermiştim beta 2çıkmıştı direkt gebelik yok diye düşündüm hormonlarımda bir problem var diye düşünüyorum ben ilk kez böyle bir şey yaşadım🤷‍♀️ randevu aldım 15 şubat için bakalım.

Aysegul_42 hormonlardan kaynaklı olabilir. 2 ay adet olmadım beta 2.30 du yaptrdigimda bu umut yenidir belki yükselir falan diye umuyordum olmadı 10 gün snra falan da adet oldum

25 gün sonra

Aysegul_42 benmde 1.20 di adetime 8gun vardi kan verdiğimde şuan adetim gecikti 3 gun kan versem ne cikar anlamadm gitti hamilemiyim degilmiyim anlamıyorum ya deliricem

Benpempe Hic sorma insan stres ede ede böyle hormaonlariyla oynuyo nasipte varsa olur yapcak bisy yok..

Aysegul_42 hala olmadım ben ama kasik agrilarim var göğüslerim aciyor bide anlamadm gitti bidaha test verim bari ya

Ariel bu garip bi durum değil ki gebe olmayanlarda 0-5 arası çıkması normal zaten

Pullubiber buna istinaden garip karşılamadım zaten.. 10 gün Adetimin gecikmiş olmasını -gebelikte olmadığından emin olunca- garip karşıladım o sebeple Dr a gittim buradaki sorun değerimin 2 çıkması değil yani adetin uzun süre gecikmesi.