Gamze88 Prensessss meselaaaa o duştan çıktığı zaman yap!hımmmm onu böyle temiz daha çok seviyorum böyle olunca uzun süre yaparım fln 😉😉😉
Deletedmom3 Prensessss korkulacak birşey yok kendini kasma ve kaydırıcı birşey kullan.prezervatifte kullanabilirsin.eşin yavaşca yapsın birden değil çmce parmakla sonra penisi ile minik minik.önce canın yanar ama sonra zevk alacaksın hiçbirşey yok emin ol
Deletedmom3 Prensessss açıkca söyle bence.benim eşim çok dikkat eder bende dikkat ederim krem sürerim hep.güzel kokayım diye popo kısmıma vajinama
Deletedmom3 Zuzu97 saatlerce yapabilirim ben en çok zevk aldığı şey eşimin. Bemce açıkça konuşun utanmayın dikkat edecektir
Duyguahin Anal seks için mutlaka anal kaydirici kullanin. Ve esinir yavaş yavaş alistirarak soksun. İlk hoşuna gitmese de sonra müthiş zevk alıp bağımlısı oluyosun. Oral da ise temizlik.hijyen şart. Beni. Sevgilelrim hep trasli ve bakimliydı Penis kısımları.
Gamze88 ballibebis orallll sexxx çiftlerin dillerini kullanarak Yaptığı ,yani erkek senin vajinanı.sen onun penisini 👅🙈anall sex iseee arkadaki (popodan) girişleri kullanarak yapılan sex çeşididir 😘yeteri kadar açıklayıcı oldumu 🙈🙈😁