Milena32- Eşimle geçtiğimiz yaz evlendik ilk gece zordu benim için ama kızlık zar I yırtılınca 3 gün az az kan geliyordu sonrasında ise tam birleşme olmadı bi de dr a sa gidemedim yurt dışına taşındım 1 Ay sonra ne yapmalıyım. 😔
Ozge49595 Milena32- korkuyor musun neden olmuyor esine bırak kendine sakin kal esin seni gevsetmeli hazza getirlmeli belki o zaman olur bide kayganlastırıcı kullan cok sacma olacak ama alkol icip deneyin belki olur bilemedim ki biraz baskaları cevap verir bekle
Sexy_lady Milena32- ben hiç bişi anlamadım sorudan sen evlendiğinden beri doğru düzgün ilişkiye mi giremedin yani 🙄🙄🙄🤔
Milena32- alonedark ilişkiye giriyoruz ama ben sadece eşimin organını çok az kısmı giriyor onu da krem kullanarak
alonedark Milena32- ılışkıde zevk almaya odaklanacaksın kendını kasmayacaksın bu şekılde denedın mı hıç hep canım acıycak, kan gelecek dıye düşünürsen olmaz hıç bı zaman.
Ozge49595 Milena32- üsteyken deneyin kocanın kucagına otur yavas yava otur ama acıyacak girmeyecek diye düsünmeyeceksin yavas yavas otur sakince sakin kal kasma
Evlatlrm Milena32- bak canm aklından bi kere bu düşüncelerini ilişki esnasında herseyi yavaş yavaş yapin eşinden seni iyice zevke getirmesini işte on sevişmeyi uzun tutun kendini hazır ettiğin an eşine girmesini söyle kendini kasmamaya çalış o an hersey güzel olacak de bide evde bi vibrator alarak eşin yokken kendini aliatirabilirsin umarım başarılı olur
Milena32- alonedark yani odaklanıyorum da eşim tam girmesini istiyor zorluyor ama gitmiyor acaba dar mı çünkü TR de olsam dr a gidip muane olurdum yaza kadar da gelmiyorum TR ye bide eşim çocuğumuz olsun istiyor😔
Milena32- Esmerkiz burda tr de ki hemen bi dr a gitmiyorsun önce aile dr a gidecen o seni başka yere sevk edecek ki o da uzun zaman alıyor resmî evraklarim daha gelmedi o yüzden daha bekleme aşamasındayım
Sexy_lady Milena32- hımmm bu baya baya sorun ama 🙄🙄 bu zamana kadar nasıl idare ettiniz peki? Bu sorun çok ilerlemiş ve bir doktor tavsiyesi ile tedaviye başlamanız iyi olur 🙄🤔
Milena32- Sexy_lady ben içime sadece o kadarını alabiliyorum çünkü dar olduğunu düşünüyorum ilk geceden beri sadece çok az kısmı ile bi de eşim çok anlayışlı ve sabırlı biri