Cansu20 Merhaba arkadaşlar çin takvimi ile cinsiyet belirleme yapan var mı ben 2.çocuk planlıyorum kızım var ama Rabbim den diğer meyvedende tatmayı diliyorum lütfen uygulayanlar yazabilir mi ayrıca nasıl uygulamam gerektiğini söyler misiniz
Artist Cansu20 o zaman Rabbinden iste o zaman böyle çin takvimiyle cinsiyet belirleme ne alaka inanma böyle şeylere rabbim sana gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🌼
Mavili_ Cansu20 doğum tarihini yazıyorsun hamile kalmayi istediğin ayı yazıyorsun öne göre tablo çıkıyor o aylarda gösteriyor cinsiyeti haa bı de doktorum yumurtlamanın en çok olduğu zamanda hamile kalırsan erkek oluyor dedi bizzat denendi çok şükür bı oğlum var
Blondie Cansu20 ben kızımda yapmıştım cinsiyeti öğrenmeden önce kızım oldu. İkinci cocugumdada yaptım erkek dedi oglum oldu😂
Flamme Cansu20 nasıl yapılıyor bilmiyorum ama ben hamileyken 6. Aya kadar cinsiyet öğrenemedik göstermedi… Herkes kızdır o zaman dedi birtek erkek kuzenim abla çin takvimine bakıcam bilgileri söyle dedi söyledim erkek dedi 😂 ve oğlum oldu… Bence bi gerçeklik payı var muhtemelen Google de bulabilirsin sende
Mavili_ Öncelikle Rabbim gönlüne göre versin benim yengem iki erkekten sonra kız çok istedi uyguladı ve kızı oldu nasip olursa bende kız bebek istiyorum bı oğlum var uygulayacağım bende.
deleted_6218 Mavili_ ben kımyasal gecırdım Ocak 10 da bu ay adet bıttımı denıcem ovilasyon tabı adet baslarsa beklemedeyım☺️
bankician Cansu20 ben zaten inanmam böyle şeylere ama bir arkadasım oğlun olacak Çin takvimine göre diyip duruyordu kızım oldu 🧑
Cansu20 bankician istisnalar olabilir tabi ultrasyonlarda bile yanılmalar olabiliyor çoğunlukla sonuç alanlara şahit oldum
Oyuncakci Cansu20 zaten %50 lik bu pay mevcut. İki bebeğimde de erkek yazıyordu kızım oldu çok inanmayın. Takvim uygulamasını indirip adetinizi işaretleyin her ay yumurtlama gününüz orda belirleniyor otomatik. Ben ona göre tek seferde hamile kaldım.