Askokuskom lazer makinaları hakkında yıllardır araştırmalar okudum deneyimliler baktım ettim bir çok bilgim var ama ben yine de Deneyimleyip Üzerinden zaman geçenlerden dinlemeyi tercih ederim hep bende haftaya bi yere başkayacam hem soprano var hem ND yag hemde alex cynosure elite diye bi makina var bilerek burayı tercih ettim Üç makina var ve biri kıllarımı inceltirse diger makinayla devam etsinler diye doktor gözetiminde olacak . Diod hakkında ise ben Arise gittim hamilelikten mi yoksa benim var olan hormonlardan mı nedir bitiş olmadı yüzde 40 bitti gibi ama seanslarda bir dökülmelerim oldu kaymak dedim heralde son seanslara öylesine gidecegim ama aksine son seanslarda daha da arttı benim hormonalden olabilir çünkü ben ilaç kullanmıyordum o dönem bi yandan lazerle kıllar gidiyor bir yandan da yeni kıl gelir gibi düşün neyse şuan ki fikrim eskiden jiletle aldıgım bacagım ertesi gün çıkar ve deli gibi kalın gür sıktı şimdi jiletleyince uzayıp uzamadıgına bakmam için bacagıma ışık tutuyorum o derece inceltti kıllarımı bölge bölge yok ama aynı merkeze giden arkadaşım tamamen bitirdi mesela üzerinden de iki yıl geçti bende bu sebeple birdaha yapacaksam bari gerçek olan makinadan emin olarak gideyim dedim ama diode ilk gitme sebebim şuydu nasılsa IPL degil ve belki işimi de görür fiyatta uygunbu arada Arisle Dilan polatın makinaları işlev olarak aynı sadece görüntü amblem farklı
Sana tavsiyem eger lazere gideceksen öncelikle şu kızın videolarını izle ben bu kadındqn öhrendim baya bi bilgi veriyor ve bu konuda çalışmalara sahip ve bu kızımda dedigi şey imkan varsa mutlaka soprano veya alex olan merkeze gidin diyor yani demem o ki ben arise 3 bün vermiştim o çöp sayılır şimdi bu gidecegim yere de 6seanlık hesaplamama göre 9 bin olacak burda sean seans veriyorsun senet paket vs yok gidiyorsun yaptırdıgın bölgeyi veriyorsun yani 8 sean yaptırırsam 14 bini bulacak ama derdim iyi olsun en azından olmadıysa da en iyi yere makinaya gittim yine de olmadı daha da yaptırmam derim 😄ama ariste bile bu kadar bi etki olduysa bence bu gidecegim yerde baya bi etki eder
Youtube
Funda zeytun beauty