İyi akşamlar kızlar çok fazla post paylaşan biri değilim ama aktif olarak takip ediyorum. Bana yardım edin ne olur. Eşimle 3 yıldır evliyiz çok fazla problemimiz var sürekli tartışıyoruz ve kesinlikle hiçbir Zaman hatasını kabul eden biri değil. Çok fazla fikir ayrılıklarımız var. Benim annem vefat etti babamla ve kardeşimle fazla görüşmüyorum akrabalarımla hiç görüşmüyorum. Evladımdan başka kimsem yok anlayacağınız. Ama artık canımı tak etti. Eşimin ailesi deseniz hep kendi oğullarının tarafını tutuyorlar hep bir şekilde suçlu ben oluyorum artık psikolojim çok bozuldu. Arkamda destekçim hiç yok boşansam sizce yapabilir miyim tek basıma evladımla daha bir buçuk yaşında çok küçük kocaman bir çıkmaza girdim nefes alamıyorum artık

Sadee_kuftee anlamıyor ki hiçbir şekilde. Aile danışmanına gidelim dedik bugün oturdum araştırdım anlatıyorum düzeleceğini zannetmiyorum ama gidelim diyor bana benim yaptığım hiçbir şey yok sadece sevilmek istiyorum. İlgi görmek istiyorum. Ama onun önceliği ailesi ve cinsellik. Köle gibi birisi olması lazım ona. Benim arkadaşlarımla görüşmem giyimim mutfağa geçip bi kahve içmem bile telefonla 2 dk baksam problem. İnstagram Twitter kullanmam problem. Her şeyimi eleştiriyor hiç bir yanımdan memnun değil.

Fatmanur1 eşin olduğu zaman ve eşin yooken nasıl bakıyorsun çocuğuna bunu düşün eşin yoken sürekli yemek veya temzilik derdi olmaz bunu düşün çalışıyorsan hiç korkma zaten benim eşim de aynı hep kendi haklıdır alllah sonumuzu hayr etsin inşallah

Sadee_kuftee hayır ya böyle bir insan değildi nasıl böyle birine dönüştü aklım almıyor

Gzli23 çalışmıyorum beni korkutan da bu zaten. Çalışırsam nasıl olur çocuğum için endişeleniyorum bana çok düşkün çünkü

Fatmanur1 Canım eşinin suyuna gitmeye çalış He He de ama kendi bildiğini yap
        Her dedıgı şeyi önemseme hakaret etmedıgı sürece
        Ondan ilgi sevgi bekleme evde bakımını yap işine gücüne odaklan serbest bırak tek tabanca takıl yani yada kitap oku çocuğu uyutup uykun gelince ben yatıyorum hayatım de geç odana
        Sakin sakin devam et bakalım yine aynı sıkıntılar cıkıcak mı eğer çıkarsa eşinde bi problem var gerçekten

Fatmanur1 Eşin iyi biriyse onu kazanmaya çalış sonuçta ölümlü dünya eğer düzelırse mutlu olursunuz ne sen ne çocuğun perişan olmaz sonuçta annen vefat etmişse kimsen yoktur su hayatta yuvanda huzur mutluluk olsun insallah 🌸