Kızlar dudağımda uçuk çıktı hemde 2 tane bebeğim var 4 aylık bir de ona bulaşmadan nasıl atlatabilirim en hızlı nasıl geçer bilginiz var mı

Jellybonnn555 Ben vectavirle geçiriyorum emzirirken kullanılır mı bilgim yok . Çıkacağını anladığınız an sürerseniz diğer gün geçmiş oluyor. Normelde 4 günde geçirme garantili .

Jellybonnn555 bebeğinizden olabildiğince uzak durun çünkü çok tehlikeli😕şuan yapabileceğiniz tek şey uçuğun olduğu yere yara bandı yapıştırmak asla açık kalmasın. Şimdi çok iğrenç bir şey söylicem ama kesin çözüm 🙄hani uçuk çıkarken kendini belli eder ya hafif kızarır veya gıdıklanır tam ozaman kulak pisliğinizden çubuk yardımıyla alın ve uçuğun olduğu yere sürün anında geri gidiyor🤢

Jellybonnn555 şimdi sürsenizde fayda etmez maalesef benim çok çıkar hatta sadece dudak üstündede değil burnumun altındada çıkardı pek hoş bir şey değil ama gerçekten tek çözüm bu tamamen kayboluyor. Bunu yaptığımdan beri hiç çıkmıyor hemen gidiyor 2-3 senedir uçuğum çıkmıyor şükür bu bilgi aklınızda bulunsun iğrenç olsada mutlaka deneyin çünkü bebekler için çok tehlikeli diyorlar🙏🏻😌

Jellybonnn555
      Evde aloa vera bitkin varsa bir miktar ucundan kes sıvısını aralıklarla uçuğun üzerne sürün kısa zamanda geçtiğini göreceksin