Blondie Bugun gelmiş 1.342 tll sok olduk gecrn ayda 1.294 gelmişti oysaki bu ay düşürdük busefer daha çok gelmiş anlam veremiyorum yaa 🥺 bide okadar da ısınamiyoruz bu durumda millet nasıl ödesin yaa esimin moreli cok bozuldu zaten zor geçiniyoruz 🥺
Esmerkiz39 Blondie Bize de 994 ₺ geldi. Ya salatalik olmus 30 ₺. Ülke batti ama kimse çıkıp söylemiyor şaka gibi 😏
Polyannacilik Blondie sonumuz hiç iyi değil , evlatlarımızı nasıl bı dünyada yetistiricez ileride onlar ne yapacaklar belirsiz resmen
Lavinyaa Esmerkiz39 kesinlikle ic karışıklık çıkacak insanlar caresiz cok kızıyorum sessiz kalanlara. Kaynanam düzelecek insallah düşecek hersey diyor. Ne düzelmesi ya ülke batti bitti vatandasi soymaya başladılar
Deli-hatun Blondie gecen ay 570 ₺ gelmişti bu ay 720 ₺ gelmiş eşim kombinin sıcaklığını düşürdü bakalım bidahaki ay ne kadar gelicek
Deli-hatun Blondie valla bidahaki ay bizede öyle olursa cıkartırız herhalde dereceyi 42de duruyo ellemedim hiç evin içi 21-22 dereceden yukarı çıkmıyo biraz serin oluyo çocuklar hasta olur diye korkuyorum kızım neysede oğlum daha 6 buçuk aylık yerde sürekli
Lavinyaa Blondie sıkma canini hepimiz ayni durumdayiz. Hatayda yasiyorum kar yok cok soguk degil klima kullanıyoruz 40 gunde iki fatura kestiler biri 830 biri 730. 13 gunluk 730 kesmisler napalim nasil ödeyelim çıkmazdayiz artik tükendik
Lavinyaa ipeksi ben hataydayim bir fatura kestiler elektirik bu arada. Once 830 tl geldi sonra bir fatura daha kestiler o 13 günlüktü 730 tlydi. Yani kırk güne 1560 geldi. Bu arada klimam hep acik derece de 24 den yukari çıkmadık. Esim kaza gecirdi gelen giden cay yapıyorum kettle da ekstra birseyim yok 😏