- Düzenlendi
Selam hanımlar eşim uyurken tlf baktım bir kadın resmi gördüm telegram. Dosyaoardan onda gruptan gelmiştir otamatik inmiştir görmedim dedi açıkla dedim canım açıklamak istemiyor diyor ben öyle desem ohooo bazen atıyorlar bu kripto grubu falan o doğrudur eminim sonra sadece şu kişiler paylaştı iki kadın gördüm bir an biz evlendikten sonra geldi o özellik sandım ordaki bir iki kişiyi de açıkladı bir de galeride stikır kaydedilmiş neyse onu da gördüm kalp falan vardı dedim kimden tabi neyse onlar da gruptan atılınca direkt kaydolur şahit oldum çünkü bende de olmuş şimdi eşim dışarıya çıktığı zaman sorarım tabi bana şikayet ediyor e beni daraltıyorsun yanlış anlıyo ya geçen bir şey almak için dışarı çıktı nereye dedimm onu da sınava gidecektik geç kalmayalım diye sordum bana senin esirin miyim ne soruyorsun diyo bende mi tuhaflık var ya yemin ederim arkadaşları dalgal geçmesin diye onların yanında aramam arayıp duruyo demesinler diye bunalıyormuş sıkıyormuşım nereye diye soruyormuşum sorarım tabi Telden karılara bakıyor diyorum anneme amaaan baksın nolcak öfff önüne denk geliyordur diyo annem onun yanında bırak serbest bırak değerin artar naparsa yapsın yanlış yaptığı bişe yok çok sıkarsan götü kalkar umursama değerin anlaşılsın diyo ama anlamaz ki ben haklı olsam beni haksız çıkarır ben çok sıktığımı düşünmüyorum herkes sorar yani nereye falan diye eve geliyomuş ofluyomuşum çocuğa ee bazen bunalamaz mıyım benim hakkım yok mu ya oflamaya evde duruyorum anca ilçedeyim hiç arkadaşım da yok ee herkes çocuk bakıyor diyo herkes de arada bir daralır oflar yani bana sen çocuk bakamazsın boşanalım ben bakıcı tutarım arada gelirsin diyo oğlum 7 buçuk aydır kendi bakıyor sanki bana psikolojik Baskı yapıyor neymiş akıl yaşım küçükmüş bir de diyor ki sen git çocuğu bırak biliyor ya çocuksuz gidemem diyemiyo kal çocuğu öne sürüyo yemin ederim çocuk olmasa
durmazdım yani rezillik çıkaracağı için durdum kendii 28 ben 20 yaşındayım bana ettiği muameleye bakın ayyyy çok anlatacak şey varda çok uzun olmuş ama napim ya anlatacak kimsem yok annem yuvam bozulmasın diye onun koruyor arada beni ortaya kaırşık ben de dedim salacam artık ne hali vsrsa görsün rahat battı sana diyor her çok rahatım küçücük bebeylen 😂siz nasıl davranıyorsunuz sık sık arar mısınız telefona ben uyaanıkken bak diyor sürekli ver diyo bakamıyorum uyurken bakıyorum napim allahallaaaah sormak hakım değil mi ınstadan yanlışlıkla bir oğlana istek atmışım ya da o attı ortak çünkü önerilen çıkıyor bazen yanlışlıkla değiyor farkında olmadan elimiz yani beni boşamaya kalkmıştı bir de ben sıkıyormuşum arabaya her binip merkeze gitsem arabada bişe görse bu kimin bu ne diye hesap sorar sıkan benim geçen havlu çıkardım yıkamıştım havluları havlu kalmadı misafir havlusuyla kurulandım mecbur o havlu niye çıktı daha neler neler gel görelim ki ağzımı açınca suçluyum sıkıyorum