Seraymesut35 Aslican ben hiç kullanmadım ilk düşen bebek de kullandım doktor vermeden içme dendi sağlık ocağına git derim sonra doktora git
Seraymesut35 Seraymesut35 bende öyle yapmayı düşünüyorum adet gecikti pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum çünkü daha dikatli olmaya çalışıyorum migdem yaniyo bulanıyor halsizim göğüslerim karnım kasiniyor Ksiklarim agriyo diğer bebektede böyle olmustu
Aslican Seraymesut35 bana doktor verdi ondan başladıydım ben. Diğerinde kullanmamıştım bakalım bu nasıl olack. Allah sağlık versin de inşallah. Bi kaç gün bekleyip adet olmazsam sağlık ocağına gideyim bari. İşin kötü yanı bende belirti de olmuyo. Belirtiler 8 9 haftadan sonra başlıyo bende o yüzden anlayamıyorum.
Seraymesut35 Aslican bi an önce öğrenmeli lazım bende ilaç kullanıyorum alerji önem bi an önce bakmam lazım ama acele de etmek istemiyorum
Seraymesut35 Aslican dikkat et sıkıntı olmaz inşallah yaptığın zaman burdan haber verir misin merak ederim
Seraymesut35 Aslican tamm eşime test saldırıdan bugün önce evde yapıp öyle gitmeyi düşünüyorum çünkü çok heycanliym
Yaren Fulyag dört gözle bekleyince her ihtimali düşünüyorum çokk uzun beklemek inanki adet günü bir türlü gelmiyor 😔😔günü geldiğindede hemen kendisi geliyo sağolsun 😒
Seraymesut35 Aslican kaç gün gecikti senin ki benim 5 gün gecikti bakmam lazım dikkat etmem gerek ilaç içiyorum Cun ku ve korkuyorum bi daha olur diye
Aslican Seraymesut35 benim daha 3 gün oldu bende o aralar bakıcam. Aynen sen bakarsan daha iyi olur Allah korusun tekrar aynı şey olmasın.
Fulyag Yaren Tabiki de çok iyi anlıyorum hamilelik planladığım ay geçmek bilmedi ve ben dayanamayıp erkenden test almıştım bekleme süreci çok zor umarım istediğin sonucu alırsın 😊
Sevilen Seraymesut35 afedersiniz kalbinin durma nedenini size belirtiler mi ? Benimde olmuştu aynisi ilk denemede hamile kalmiştim sonra 2 aylikken kalbi durmuştu nisan da yurt dişindaydim kurtaj olurken nedenini soylemediler size bildirdiler mi?
Seraymesut35 Sevilen yok bisi demediler kâğıtta mised bilmem ne yazıyordu yani anne karnında bebek olsa bile buyur ve anneyi zehirlemez benim 3aylikti
Paslai Biz de iki sene ugrasiyoruz ama olmuyo adetim yeni gecti ovulasyon testi aldim onlari denicem bu sefer insallah olur artik sabrim kalmadi her ay acaba oldumu diye dusunmekten yoruldum 😔
Seraymesut35 Paslai şey hiç oldu mu etti mi tuttu mu dee o anın guzelligini yasa takma kafana yumurtlama günü ne 3 gün kala ve yumurtlama gününde ilişkiye gir ama rahat ol kafana hiç bebeğe takma insalah oluverir farkına bile varaazsin