Seraymesut35 Aslican inşallah ya ben bide yerleşme kanaması diye bir şey duydum adet kanamasına yakın bi kanamaymış kardeşinize sorsanız böyle bi şey var mı nasıl anlasilirmis diye
Aslican Seraymesut35 sorarım tabi ☺️ Yalnız önceki bebeğimde bende olmuştu pembemsi akıntı gibi oldu ben bi anlam verememiştim o ay hamile olduğumu öğrenmiştim sanırım yerleşme kanamasıymış😅 bu ay öyle bişey olmadı ama bakalım
Seraymesut35 Aslican anladım bi sorarsan çok memenin olurum cunki adetim zamanında gelmedi midem yanıyor göğüslerim karnım kasiniyor gecem gebeykende böyle olmustu
Aslican Seraymesut35 canım ablama sordum da evet var dedi. Adet düzenliyse genelde 21 22. Günde olur bi kaç damla pembe gibi çok olmaz dedi. Bide ağrı yapabilirmiş
Aslican Seraymesut35 bide ilk bebeğinin kalbinin durduğunu söyledim de kan pıhtılaşması gibi bi rahatsızlığı varsa ilacını mutlaka kullanması gerekiyo dedi.
Seraymesut35 Aslican düzenli bugün tam 5 gün gecikmişti ama bi anda geli verdi açık renk pembemsi çok yogunda gelmiyo
Seraymesut35 Aslican kan pıhtılaşması 'ndan bahsedilmedi bana sadece kalbi durduğunu söylendi ablana bir şey daha sorsan missed abortus nedir diye doktor böyle kağıt yazıp vermisti
Aslican Seraymesut35 canım o kaçırılmış düşük demekmiş. Yani kalbi durmuş ama annenin vücuduyla bağı kopmamış belirti vermemiş habersiz düşük.
Aslican Seraymesut35 ooo baya durmuş. Vardır bi hayır belki doğsa sağlıksız olacaktı. İnşallah Allah sağlıklı evlat versin
Seraymesut35 Aslican amin inşallah ben korktuğuna sağlıklı doğmaması idi allah sağlıklı versin ve üstelik bende sübyan var oda etkiler diye korkuyorum ve guatr da var
Aslican Seraymesut35 aa sübyan çok kötü ya benim ablamda da vardı 2 bebeğinin de kalbi durmuştu. Yeğenim doğana kadar da çok sıkıntılı oldu. Allah yardımcın olsun 🙏🏼
Aslican Seraymesut35 muska olmayınca zaten bebek ya ölüyomuş ya da sağlıklı olmuyomuş. Umarım sıkıntısız bi şekilde anne olursun🙏🏼
Fulyag Yaren Tabiki de çok iyi anlıyorum hamilelik planladığım ay geçmek bilmedi ve ben dayanamayıp erkenden test almıştım bekleme süreci çok zor umarım istediğin sonucu alırsın 😊