Ben biraz sarışın oldum da artık sürekli maske yapmak zorundayım yoksa kel kalırım gibi duruyo bana önerebileceğiniz besleyen kuruluğu önleyen bir maske var mı ?

BaharPrlk tavada sevmeyi bırak kafanda sev bence çünkü kuzenim yumurta ve has zeytinyagiyla yanmış saçlarını omuzuna kadar uzattı 👍 Eskobar haklı yani

BaharPrlk evde gıda malzemesi olarak kullandığımız hicbir ürünün cilde saca iyi gelmediğini demekten bıkmayacağım 🙂 dikkat etmen gerekenler;
      Saçını ıslak tarama
      Saçına uygun şampuan (sadece saç dibine)
      Saçına uygun saç kremi ( saç uçlarına)
      Gunluk olarak Urban ya da herhangi bir marka güvendiğin içeriğini bildiğin saç serumu kullanabilirsin.
      Orijinal argan yağı kullanabilirsin.
      Saçına olabildiğince az işi uygula hatta uygulama mümkünse.
      Saç kendi kurusun makine ile kurutacaksan ılık düzeyde olsun.
      Biraz saç yapısı ile alakalı bi durum umarım işe yarar aklıma suan başka bir sey gelmedi gelirse yazarım 🙂

Anilla Onu daha önce tecrübe etmiş ve o zaman kafasına sürmediği bir b*k kalmış biri olarak kestirmekten başka çarem kalmamış yani saçımı hiçbir şey kurtarmamıştı

BaharPrlk hadi ya 😐 üzüldüm şimdi.. kuzenimde öyle baya baya kopuyordu

Eskobar aynen 🤣🤣 yok saçıma şöyle yapıyorum yok cildime böyle yapiyorum cart curt suratı surat degil saçı saç değil birde estetik meraklisiymis estetiğe dair adam akıllı hiç birseyde yoktu görünürde hayalindemi yapti hepsini anlamadim ki 🤣🤣🤣

BaharPrlk ben şaçlarıma uzun zamandır Hindistan cevizi yağı kullanıyorum haftada iki kez dip ve uçlara yediriyorum güzelce en az iki saat bekletiyorum sonra yıkıyorum şampuan ve kremimi onarıcı seri kullanıyorum bu şekilde toparladım benim şaçlarım yer yer dipten kopmuştu bir sene önce ve küt kestirmek zorunda kaldım böyle toparladım şuan epeyce uzadı ve gürleşti tekrar

gshande bende evdeki şeylerden denedim bi sonuç alamadım haklısın valla bu arada saçı ıslak tarama demişsin ya kuru taramak ta daha çok saçı kırıyo diye biliyorum

Popy_ aynen canım, kuru taramak daha cok kırıyor diye biliyorum ben. Bende her gece yatmadan önce saclarimi tarayıp , bakım yağını sürüp yatıyorum. Tarağımı biraz suyla ıslatıp öyle tarıyorum, hafif nemli saça bakım yağı sürmek daha faydalıymış, internette okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum. 😊 ben sarişın degilim bu arada, saclarim kahve 😄 ama argan yağı, bakım yağı ve sac kreminden başka birsey sürmem sacıma. Saglikli canlı parlak saçlarim var 😊👩🏻