Popy_ elidorun çam terebentinli saç kremini kullandim canım, aktardan almadik yani, ama baya uzatti saçimi, ama eşim sonra elidorun başka kremini almiş 😭😂 ben yılan yağıyla tatlı badem yaginı karıştırıp kullaniyorum. Hem kızıma hem kendime. Banyo yapmadan önce saç diplerine masaj yaparak uyguluyorum bu yağı, ama baya uzun masaj yapiyorum 10-15 dk kadar. Kızıma 5 dk anca yapabiliyorum, durmuyor çünkü 😂hem sac dibine hemde uçlarina sürüp kafama poşet gecirip bekliyorum😂😂 kızımda 40 dk bekletiyorum, kendi sacimda 1 saat bekletiyorum. Sonra banyo yapiyoruz, banyodan sonra saclar hafif nemli iken tarayip bakım yaginı sürüyorum. Kızımın saclari kıvırcık, cok kısaydi, şimdi arka tarafi ensesinden aşağıda ,uzadi biraz. Ön tarafi da cok kısaydi, lastik tokayla bağlayamiyordum, şimdi topluyorum tokayla 😍 tatli badem yagi hem dökülmeyi azaltiyor hem de besliyor saçı. Haftada 2 defa uygula dedi aktardaki adam ama ben haftada 1 defa yapiyorum. 🌸 bu arada yılan yağının hic kokusu yok. Bende ilk başta tereddüt etmiştim, nasıl ellicem o yağı diye 😂😂😂 tatli badem yaginin hafif degisik bi kokusu var ama rahatsiz etmiyor. Ikisini kariştirinca hic koku duymuyorum ben, 🤷🏻♀️ rahatsiz etmiyor yani.