alonedark Milena32- ıyı akşamlar 🌸 kızımı uyuttum mahkum ızleyıp çay keyfı yapıyorum bı yandanda forumda bakınıyorum (:
Eskobar Milena32- bende oğlumu uyuttum herifle birlikte ayaklarımızı uzattık kahve içiyoruz demeyi çok isterdim ama ne yazıkki herif ile gitti bende otrym kös kös
wildangel Milena32- geçmiş olsun bizde aynı şekildeyiz karantina süreci bitsede kendimizi dışarı atsak diye bekliyoruz 🥺
Milena32- wildangel biz de karantına yok çıkıyoruz da yine de insanlara bulaştırmamak için kalabalık yerlere girmiyoruz ama çok ağrılı geçti
wildangel Milena32- nasıl yani koronasınız ve dışarı çıkabiliyor musunuz? Turkiyede mi yaşıyorsunuz acaba
bayangamzelili Milena32- bebek emziriyorum uzanmış şekilde yorucu bir gündü uyumasını bekliyorum yarın lazerim var yıkanmam lazım
Sedaa Milena32- kızımı yeni uyuttum, şimdi kalkip mutfagi toplayip sonra yüzüme biraz bakım yapıp uyucam ☺
Sexy_lady Milena32- çocuk emziriyorum ve burda takılmaya çalışıyorum daha doğrusu linçleyecek post arıyorum hahaha 😂 😂 😂 😂 😂
Sexy_lady Milena32- yok ya herkes gerçekten çok tatlı sempatik insanın bişi diyesi gelmiyor ama napıyım bende kaostan besleniyorum 🤣🤣
Milena32- wildangel yok tr de değilim yurt dışındayım burda artı maske de kalktı hiç bir yasak yok artık pozitif olan lar sadece 4 gün evde kalabiliyor ki semptom yoksa işe devam