yinehamile35 ZRaporu 👍🏻☺️ Gerçekten de aşık olunacak bir dil,hem Fransız filmlerine hem de aktris ve aktörlerine hayranımdır,Audrey Tautou favorim😍
ZRaporu yinehamile35 benim de klasik olacak belki ama Audrey Hepburn 😍 bir de Edith Piaf’ın sesi der orada dururum 😍 Amelie filmini çok keyifle izlemiştim Audrey Tautou’nun ✨
biroglanannesi yinehamile35 Zeki olup ta çokta güzel olan kadınlar var , ne alaka dışı güzel olan insan eksik mi oluyor tabiki de hayır çok yanlış konuşuyorsunuz bir Fransz öğretmenine hiç yakıştıramadım 😂. Erkeklerin geneli dış güzelliğe önem veriyor kim ne derse desin bu nettir
yinehamile35 biroglanannesi evet tabii ki zeki olup dışı güzel olan çok var ama ben ilk başta dış güzelliğimle dikkat çekmeye çalışan biri hiç olmadım ama dediğim gibi bazı erkekler de önce zeki olunmasına bakabiliyor konuştukça aşık olanlar var ve önce dış güzellikle dikkat çekmeye çalışan eksiklerini kapatmaya çalışan kadın da çok.Genellemeler de her zaman hata içerir.Bu erkeklerde de geçerli.Her erkek önce dış güzellik demez yani kişiden kişiye değişir.Bakış açısına bağlı,beklentiye bağlı.Zaten dış güzelliğe kanan erkekler de var.Zekilik çok başka bir şey,ister yakıştırın ister yakıştırmayın çok da önemli değil ama böyle de bir gerçek var,bilin diye yazdım.
Sedaa Uykulupingue hic birsey kız 😂 cok az yer eşim, formunu korur, 😂😂 tatlıyla hic arası yok, hatta şeker sucugu, fındık fıstık yedirir bana kendisi, istekli ol azıcık diye 😂😂 bende sen ye diyorum, ben yersem kaçacak yer ararsın diyor 😂😂😂
Uykulupingue Eskobar of ya nasıl oluyor maşallah size çocuğunuz varmı bu adamlara ne yedirip içiriyorsunuz bacım 😂
Eskobar Uykulupingue bebeğimiz olmuyor tüp bebeğe başladık bişi yedirmiyom valla kendi gudurukluğu😂😂😂
Uykulupingue Sekssbuyucusuu bacım senden tavsiyeler almak istiyorum yazıların hoşuma gidiyor eşinle olan ilişkinde maşallah 🧿 size
yinehamile35 ZRaporu yaaa hepsine bayılırım kendime Edith Piaf’ın albümünü aldığım günü hatırladım,Amelie filmi hala tvde çıksın izlerim ve her sahnesini ezbere bilirim😍
Uykulupingue biroglanannesi talepler çoğalıyor bence post açıp anlatsan çok güzel olur,vaktin varsa eğer ❤️
biroglanannesi yinehamile35 ben sizi kidsten hatırlıyorum eşinizle cinsel sorunlarınız vardı sürekli post açıyordunuz , eşim bakımlı ve daha güzel olmamı istiyor diyordunuz😂. her resimli postlara da , güzel ve bakımlı olan kadınları eleştiriyordunuz (bende dahil) sanırım sizde dış güzellik ve bakım olarak çok eksiksiniz , Zeki olmakla bu açığı kapatmaya çalışıyorsunuz ama kapanmaz
biroglanannesi Uykulupingue oğlumdan pek vaktim olmuyor canım diş çıkartıyor bide ama müsait zamanda tabiki de post açarım hatta sana özelden de yazarım 💙❤️
Hayatbitmis yinehamile35 sizi happy kidsten tanıyorum sizinde cinsel sorunlarınızin olduğu postları hatırlıyorum
yinehamile35 biroglanannesi maalesef çok güzel yanılıyorsunuz eşim asla benden öyle bir beklentide olmadı evet cinsel sorunumuz vardı ama kalmadı çözdük yani dertlenmeyin 😂 ki eşim beni her daim arzular sıkıntı benim onu arzulamamamdı 😄