bitterdelisi24 Hemsireanneg yaa benım kızımda bazen yapıyo öyle de bıraz araştırdım :) ınsallah onemlı bırsey degıldır
Dilarra Hemsireanneg kaşınıyor dur bence yada ses hoşuna gidiyor dur babasındsn görüp yaptığını sanmıyorum ama benim bebeğim de gün içinde yapar 15 aylık ses hoşuna gidiyor sanırım
Lavanta123 Hemsireanneg salyasıda akıyor mu? Öyle yapınca yastığınıda kontrol edin ıslaklık varsa doktora götürün. Oğlumda yapardı salyasıda akardı doktor bağırsak kurtu olabilir dedi. Tahliller yapıldı şükür bişey çıkmadı.
bayangamzelili Hemsireanneg maalesef gün içerisinde yaşadığı kıskandık sinir gerilme sinirlenme gibi olayların gece aklına gelip yapması eltimin kızıds öyle 6 yaşına girdi hala gıcırdatıyor
Lagosiyawo Hemsireanneg ay kesinlikle genetikkk benim eşim gece yapar arada dürterim uyanır düzelir derkenn oğlum daha beter gece gırç gırççç 🤨
Defesre Hemsireanneg benim kızım 10 aylık oda yapıyor dişini kırcak diye korkuyorum anneme sormuştum öğrenmiştir bi şekilde aklına geldikçe yapar dedi bende o yapınca hiç tepki vermiyorum artık