Dolunayy taze fasülyeye ekmek banıp yiyordu ,bide salata kaşıklıyordu
Bu benim oğlum 😂😂 ben cocuklarima 1 yaşından sonra biz ne yersek aynisini yedirmeye başladım. Hiç onlara özel yemek yapmadim, sadece balık corbasinı cocuklara özel yapiyordum. Oglum zaten bebekliginden beri ne versem yiyordu, şuan 3 yaşına girecek maşallah her şeye ekmek banıp yer, tombik zaten biraz 😂 kahvaltida yumurtayi ekmek arasi yapar yer, domates salatalik zeytin portakal suyu icer, sadece peynir yemez 🤷🏻♀️ kızımda yumurta hariç herseyi yer, peynire bayılır özellikle, iki cocugum birbirinden cok farkli 😂 öglen de dünden yemek kaldiysa onu yediririm cocuklara, yanina yoğurt felan da koyarim. Bazen de köfte patates yaparim, Kızım da 1,5 yasinda, kızım yogurt cok sever ama oglum yemez. Öglen ikisini de,uyuturum uyandiktan sonra yemeklerini yerler, sonra meyve yeriz saat 4-5 gibi, kuruyemişi ikisi de cok sever, bıraksam 7/24 kuruyemiş yerler 😂 akşam da ne yemegi yaparsam yapayım mutlaka pilav ve salata olmak zorunda, cocuklar pilav ve salataya bayiliyor, oglum gece yatarken süt iciriyorum, saat 10 gibi, 10,30 da da anne sür sür diyor 😂 ekmek arasi cikolata sürüp yiyor. Sonra uyuyor. Kızımda gece yatarken kaşık mamasi icer, birde emziriyorum kızımi. Her zaman böyle iştahli degiller tabi, bazen hic yemedikleri de oluyor. Ama genel anlamda yiyorlar😊🙏 kızımda bu kadar yemesine ragmen fazla kilo almiyor, 20 aylik 9,9 kilo😢