TombulHatun 2kiz1anne bende tam tersi yemek yememekten düzensiz yemekten kilo aldım verilir ben başladm çok şükür az az gidiyo
TombulHatun 2kiz1anne gizle canm ben kargoyu eşimin işyerine sipariş verdim 😂 neredeyse 5 ay oldu ben alalı sapasağlam zaten hergün giyelen birşey değil. Geldiğinde küçücük dedim bu bana olmaz ama aşırı esniyor ve çıkartıp yıkayınca eski halini alıyor
2kiz1anne TombulHatun ben de özgüven 0 bi gaza geliyorum yapayım diyorum sonra hoop diyorum 2 çocuk doğurmuşsun heryerin çatlak göbeğin Türkiye haritası nasıl bişey giyeceksin öyle vazgeçiyorum
TombulHatun 2kiz1anne bak vücut çorabı yerine önce bu kırmızı geceliği al hem seksi heöde bol olduğu için göbek kapatıyor eşin beğenimxe senin de özgüvenin gelecek
TombulHatun Esme11 anandan öyle doğdun diye hep öyle olacak değil ki önce kendine bir gecelik al bak kocann nasıl hoşuna gidecek 😂
Esme11 TombulHatun ay öküz o anlamaz öyle şeylerden 😂 çok sabırsız onu cikarark vakit kaybetmeyelim diyor 🤦🏻♀️
2kiz1anne TombulHatun evlenirken 57 kiloydum şu an tam 97 yeni doğum yaptım sayılır 6 ay oldu bakalım bende vereceğim inşallah
2kiz1anne TombulHatun aslında eşim için gecelik giymişim giymemişim hiç fark etmiyor onun için çok önemli değil. Hatta bana çıkarıp atıyoruz kenara ne gerek var falan diyor 😂 ama ben çok seviyorum.
Ela34 2kiz1anne boyunuz kaç bende aynı 5 ay oldu doğum yapalı kendimi çok çirkin kötü bakımsız hissediyorum 55 kikoydum önceden hayatımda hiç 97 98 görmemiştim
Trendyol 2kiz1anne 🤣🤣🤣kiz orantili degilsin iste boyun kisa kendn kilolusun.orantili diye hem kilolu hem uzun boyluya diyoruz🤣🤣neyse gel zayiflayalim
2kiz1anne Trendyol 😂😂 o yüzden demedim yaa hani kiminin sadece kalçaları kilo alır kiminin göbeği falan ben alınca komple vücûd olarak alıyorum ama zayıflarız inşallah 😂
Esme11 TombulHatun dedim tensel temas önemli diyor 😂 ben zaten diyetteydm 2 gündür Allah affetsin gitti diyet istediğim kiloya 3 kilo kaldı 3 kilo daha verirsem aklimda bu vücut çorabı gecelik işi olucak inşallah 😂