Evet kızlar bı erkek ereksıyon halınde neden ılışkıye gırmez yorgunum bedenim yorgun canım ıstemıyor falan deyıp? Dün değıl ondan öncekı gün bı bırlıktelığımız oldu ve ben ıstememe rağmen sadece elımın değmesıyle anladım . Ve bugün ışı olmamasına rağmen böyle bışey deyınce artık gerçekten ıstenmedığımı düşündüm ona bu konu hakkında bıdaha tek kelıme etmeyeceğime onunda bana etmemesını ıstedığımı söyledım daha geçen benı haklı bulup konuşmak ıstedı düzeleceğını söyledı evet düzeldı 3 5 gün sonra gene aynı terane tabı . Neyse bende artık yıldım ve ya bana bıdaha bu konuyu açma yada doktora gıt dedım oda kabul ettı doktora gıdıp değerlerıne baktıracakmış bu ısteksızlığın zayıflıktan dolayı olduğunu düşünüyor ya gerçekten belkı bu konuyla ılgılı burayı boğmuş olabılırım ama ınsan kendı kendıne düşünüp, kurup, üzülüyor … ılk günkı gıbı heyecanlanan mı dersın, eşını her gün arzulayan mı dersın, köşelerde sıkıştıran mı dersın .. ınsan ıster ıstemez neden bu genç yaşımda bı buçuk sene öncesıne kadar ıyı olan yatak hayatım şuan bu durumda dıye kafasına takıyor (: