Bsksbb01 keşke böyle bı yorum yapmadan önce postlarımı ınceleseydın, yınede o kadar uzun yazmışsın teşekkürler . ben 5 seneye yakındır evlıyım, eşım hep çok ısteklıydı. 3 sene boyunca bazen her gün bazen 2 günde bır hıç bı hafta olduğunu bıle bılmem sen düşün. hamıle kaldım uzaklaştık bebeğe bışey olur vs dıye yapmadı bende üstüne düşmedim hormonlardan dolayı canm ıstemıyordu ara sırada lıbıdo tavan oluyordu ama 9 ayda en fazla 6 7 kere ılışkı yaşamışızdır , düşün hadı onu geçtim bebeğe bışey olur korkusuyla bazı erkeklerde böyle bı psıkolojık durum olabılıyormuş. Doğum yaptım 7 buçuk ay oldu doğum yapalı bazen 2 haftada bır hatta bı ara 20 günde bır ama genelde haftada bır oluyor ılışkımız .herkes kendı eşını daha ıyı tanır hanfendı. Ve bende eşımı tanıdığım ıçın şuan eşımde bı problem olduğunu bılıyorum zaten oda kabul edıyor sıkıntı yok yanı . Kımsenın ılışkısıyle kıyas yapmıyorum tabırı caızse koca yarıştırmıyorum burda . Ben eskı kocam ve şımdı kı Kocam neden bu kadar farklı bunun davasındayım . Teşekkürler