Eskobar Nerimanhatun210 ağzında armutmu vardı diyemedinmi senin birazcık şerefin olsaydı sana gücü yetmeyen bi kadına vurmazdın diye
Eskobar Nerimanhatun210 off sinir oluyorum boğasım geliyor canım acırsa acıtırım ileri gidiyorsa zaten fayda gelmez allah yardımcın olsun inşallah
sbldrk Nerimanhatun210 işin içine şiddet girmiş haklı olsanız ne farkeder haksız olsanız ne farkeder?
Kuzulkurt Nerimanhatun210 kimin haklı olduğu önemli mi sence? Sana şiddet uygulamış, evinde olan olayı hemen annesine anlatmış. Hala haklı haksız davası mı yapıyorsun? Bırak defolup gitsin ne hali varsa görsün.
Mektep Böyle çık odadan ve sözleri ilk kez mi kabalık yapıyor devamı da gelir maalesef , ailesine laf söyletmeyen klasik erkek ağzına da etseler laf etmez sen haklı olmazsın görüşme lafını da etme daha iyi İnan
Rouge Nerimanhatun210 yani basta seni hatalı gordum .ne ince bir hareket cicek almıs annesine falan da almıs sen eşisin yerin baska ama ailesini deger verdigi insanları da unutmamıs. ben sahsen bayılırdım bu harekete. hepimizin yeri ayrı derdim.gereksiz büyütmüşsün bence. Kime almıs yani sanki ailesi sonucta sen sev yada sevme .ama eşinin de bir kadına olan davranısı karısına heleki iğrenc ne demek siddet yani !
lavinialal Nerimanhatun210 eşin tabi ki de annesine çiçek alabilir bu durumu sen abartmışsın hoşluk yapmak istemiş ama eve gelip sana hem hakaret hem de şiddet göstermesi hayvanlık bile değil. Neden o evde duruyosun gidecek yerin yok mu ailen falan?
Cicikiz Nerimanhatun210 yuh ya az önce bizde eşimle kavga ettik şakadan gotume vurdu acıdı ama nabiyorsun ya acıdı diye bağırdım ve ağlamaya başladım hemen sarıldı hızlı vurmadım diye bende fırsattan istifade tekmeyi çaktım odama gittim baka kaldı ezdirme kendini suçun yok
bayangamzelili Nerimanhatun210 okurken başka kş yazdıklarızdan yola çıkarken biraz fazla abarttığınızı düşündüm size almış olabil düşünmüş ama kendi annesine kardeşine alsa benim hoşuma giderdi ailesine değer veren biri olarak aynı şekilde orda sizin annenizde olsa ona çiçek alda bu tavrı sergilemezdiniz belkide sizin taklidinizi kötü amaçla yapmamıştır siz bir ailesiniz dalga geçmek için değilde eğlenmek için yapmış olabilir bı kadar olumsuz düşünmeyin onlar yedi kat yabancı değil sonuçta eşinin ailesi senin ailen benim eşimde dürekli ben yanlış cümle kullandığımda annesi ve babasının yanında TDK uzmanı gibi düzeltir cümlelerimi her neyse sonuç olarak eşiniz haklıyım haksız olmuş bir bayana eşine çocuğunun annesine el kaldırması kesinlikle yanlış bu konuda haksız umarım herşey yoluna girer hakkınızda hayırlısı olsın üzülmeyin bebeğinizde sizin üzülmenizden etkilenir 😔