atmosfer Kızlar selam. Adet bittikten sonra gusül almadan ilişkiye girilir mi? Dini olarak soruyorum yani günah mı? Yoksa biter bitmez girilir. Ama haram mı değil mi onu merak ediyorum. Şimdi gusül al ilişkiye gir tekrar duş al filan uzun. Bu arada hanefiyim
Kirmizibalon atmosfer tabiki temizlenip olmalı yani dini açıdan ayrı kişisel temizlik açısından da önemli. Duş almadan temizlenmeden nasl beraber olucaksn ki 🙄
sosyolog1kadin atmosfer ben alınması gerekiyor diye biliyorum riske atamam en iyisi gusul alıp bu düşünceye girmemek bence. @zarifhanim daha iyi açıklar diye düşünüyorum 🙂
Hayninikizi Geçenlerde bende bu yanılgıya düştüm sırf üşendiğimden terksr tekrar duş almamak için ama o halden temizlenip ilişkiye gitmek daha doğru olur hani bu konuyla ilgili ayetler var biraz araştırıp bakman senin için daha iyi olur.
zarifhanim sosyolog1kadin Teşekkür ediyorum🌸. atmosfer Regliniz on günü geçer de biterse abdest almadan cinsel birliktelikte bulunulup öyle abdest alabilirsiniz. O da özür istihaza denilen durumdan dolayıdır. Ama on günden az ise yani normal adet kanaması sayılan bir durum ise ve kanama tamamen kesildiğinde abdest almanız gerekir. Aslında bunun hakkında bir kaç fetva var yani mezheplerde görüş ayrılığı var ama kendi fikrimi söyleyeyim ortada bir şüphe söz konusu ise takva ehlinin öngördüğü gibi hiç riske atmaz 5 dk su döker abdestimi alırdım. O sebeple sizde önce temel olan abdestinizi alarak üşeniyorsanız giyinmeden birlikte olup sonra tekrar duş alabilirsiniz. Zaten hepi topu ayda sadece bir defa başınıza gelebilecek bir olay. 🌿
Trendyol atmosfer adetin dun aksam bittiyse iliski icinde bu aksami mi bekleyeceksin?yani abdest almadan pis pis gezip aksamda esinle iliskiye girip neredeyse 2 gun sonrami abdest alacaksin?
Kelebeekk atmosfer ben her ilişkiye girmeden önce zaten duş aldığım için abdestimi de alırdım ama ben girilmez harama yakın tarzında diye bş yerde okumuştum bakayım bulursam atarım buraya
Svg Adetiniz bitince duş abdest alınır ve sonra ilişkiye girilir ilişkiden sonra yine duş abdest alınır. Dinimizdeki temizlik bunu ima ediyor. Üşenmeyin hanımlar her seferinde duşunuzu abdestinizi alın😉
Mavi45 atmosfer bize bunu hoca söylemişti adet bittikten sonra üzerinden bir ezan vakti geçince gusül almadan ilişkiye girilebilirmiş. Ama o anın pisliğiyle ben hiç yapmadım temizlenip abdest almanız hijyen açısından daha doğru.