merhaba kizlarrr
nasilsiniz?
8 haftalik hamileyim isteyen her kese kismet olsun🥰❤️
benim onceki gunler bulatilarim fazlaydi bu gun tamamen azaldi yani bi iki dafa bulaniyo kac gundur yemek yiyemiyordum bu gun yiye bildim
birden bire bulantinin azalmasinin sebebi ne ola bilir agrim falanda yok kendimi iyi hissediyorum

mariaa merhaba tebrik ediyorum ❤️ normal canım bazen ağrı tamamile geçer bazen de ağrın olur

mariaa bünyeden bünyeye çok fark var canım bazı insanlar da 9 ay bulantı olur bazıların da 3 ay bazıların da da hiç belki seninki de bittmişdir

mariaa zaten bi anda kesılıyor ya benımde öyleydi doktor ıkı aya geçer dedı gerçekten bi anda kesılmıstı :)

Lavinia_ tesekkur ederim canim benim
          bulanti olunca iyi gelisiyormus bebek doktorum oyle dedi simdi bi anda bulantim kesilince korktum

mariaa rica ederim canım ❤️ korkma her bunye farklıdır 🙂

mariaa aklıma kendi hamileliklerim geldi bulantı kusma ne zaman bitecek bitsin diye dua ederdim bazen birşeyi rahatça yiyebilince acaba bulantım neden kesildi bir sorun mu var diye bu sefer onu dert ederdim 😄 korkma normal hayırli olsun bu arada

mariaa evet benimde Dr demişti bulantı olmasi bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelirmiş

Artist 1 ay kadar oldu bulantim 2 ci ayim su an bi anda azaldi bulantilarim bende kokrtum🥺❤️❤️

Hayırlı olsun hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin