Polyannacilik Hshsh3jw Yav bu boşalma süresini aldatmaya bağlayan hangi salak acaba bana çok saçma geliyor ya , saçmalamayın abi bu kadar
Olivetti KirmiziOjeli o değil de üzülmesi gereken daha büyük bişi var ortada , 6 dk yı geç boşalma sanıyor 😂😂😂😂 kronometreyi nasıl ayarladı sevişirken 😂 biz nasıl bi ortamdayız ya 😂😂😂
Olivetti KirmiziOjeli bazen ben neredeyim lan noluyor diyip bocaladıgım çok olsa da seviyorum burayı menapoza kadar burdayım 😂😂😂😂
KirmiziOjeli Olivetti valla forum öyle bi duruma evrildi ki olabildiğince uzaktan izliyorum artık.. seninleyim olii 😂
Blondie Hshsh3jw Ya adam seni aldatmış olsa gelip senle niye yapsın zaten işini halletmiş etmiş bidaha sana niye yanaşsın😂
Miskin2 Hshsh3jw Erkeler erken boşalsa suç, geç boşalsa suç ….. 6 dk da pek uzun değil .. 40 50 dk civari boşalanlarda kesin günde 3 kişiyle aldatıyordur🥲
ZRaporu Miskin2 adam erken boşalıyor zaten nasıl aldatsın snsjksjsks yasak ilişki heyecanından kadını gördüğü an üstüne fışkırtır ahshja ayy çok pisleştim şu an 😆
Akrep deleted13 spermin renginden dolayı aldatıldığını düşünen vardı 😂 elime değdiğinde göz teması kurmadan direkt banyoya koşuyorum millet enini boyunu kokusunu dokusunu araştırıyor 😂
Blondie deleted13 Ya benimkide erken boşalıyor hic şaşmaz yani birgün gec bosalirsa aklıma kotu kotu seyler geliyor😂😂
deleted13 Akrep Bunun için labaratuvar kuran çıkarsa şaşırmayalım artık😂şey vardı önceden haberlere çıkmıştı kocasının sivilcelerinin sıkıldığını farkedip aldatıldığını öğreniyordu hahagsga😂😂
Akrep deleted13 ben tüm bunlardan sonra bir gün aldatılsamda anlayamayacağım kanısına vardım😂 Allah korusun 🤡😂
ZRaporu Akrep yanlış yerlere bakıyorsun çünkü akrepçim 😂 biraz donlar ve spermler üzerinde çalışman gerek 😅
Annesivekizi O değil de adamın sanayiden gelip ilk iş olarak yalatması🤮 git bi duş al be adam sanayiden gelmişsin