İyi aakşamlar kızlar başlıkta da belirttiğim gibi düşünmek istemiyorum ama hepte konunun olayın içinde buluyorum kendimi ve sonra aylarca bile süren düşüncelere kapılıyorum yani artık umursamaz olmak istiyorum ama olmuyor. Para muhabbetlerini hiç sevmem hele tartışmaya hiç gelemem ama evlendiğimden beri kaynanam olsun kayınlarım olsun yok şu kadar altının var yok şöyle yardım ettiler sizin evlilik masrafınıza diye diye artık gına geldi ki şuan zaten elde kuruş yok dükkan açtı eşim kardeşiyle altın falan hep dükkana gitti. Neyse bugün akşam para konusu açıldı kaynanam kaynıma soruyo artık birikim yapın şöyle böyle, kayınmda halini anlatıyor yani 4 5 ay oldu dükkan açılalı borçlar falan var haliyle zamlarda baya etki ettiği için para birikmiyor diyo falan falan. İşte şuan. Yazarken bile sıkıldım paranın muhabbetine 😏 velhasıl o muhabbetin içinden kaynanam tutup kaynıma şey diyo abin ve sen her ay bana bir çeyrek vereceksiniz. ALLAHIM o an yani Bşy söylesen olmaz sususan olmaz ama yani kadın. Demiyor ki abin evlendi onun çocuğu var ailesi var sorumluluğu var siz yapın birikiminiz o da ailesine yetişsin, daha bana dönmüş diyo bebeğin bezi falan desek haftalık 200tl,şuna şu kadar buna bu kadar diye aylık hesap çıkarıyor.bu zaman da 200tl ye insan dışarı adım atamıyor o ne diyor. valla akşam akşam sinirlerim gerildi.kötü de olmak istemiyorum fakat oğlunun evli olduğunu hala idrak edemedi mi ne hala bi beklenti içinde ve ben artık ne yapacağımı şaşırdım.