alonedark Rana_elis aslında olacağın önüne geçemıyorsun ama bende tedırgın oluyorum ara sıra benım ıcın çokta sıkıntı olmuyor çünkü haftada en ıyı ıhtımalle 1 2 kere bırlıkte oluyoruz 😆 ona rağmen ben spiral + gerı çekılmeyle korunuyorum 7 buçuk aylık bebeğım var benımde
Marbled Rana_elis 3 yıl prezervatifle korunduk. Hiç kaza yaşamadık. İlişkinin en başından itibaren prezervatifi takın. İlişki sonrası patlak var mı diye kontrol edin mutlaka. Bir kaza olursa diye de evde mutlaka ertesi gün hapı bulundur ki kaza durumunda hemen kullanabilesin. Ama ertesi gün hapı sürekli kullanılmaz. Yılda en fazla 2 kez kullanabilirsin. Dikkatlice korunursanız hiçbir şey olmaz.
mamacita Melisa10 Canım sigara kullanıyor musun. Bende doğum kontrol hapı alicamda sigara içiyorum etkisi olmaz diye korkuyorum
Melisa10 mamacita kullanmıyorum sigara ama şuan zaten hap içmiyorum eşim farklı korunmak istedi siz onu eczaneyle konuşun bence bi
Sekssbuyucusuu Rana_elis benim de bir tane oğlum var hergün yada iki güne bir ilişkimiz olduğu için hem hap hem üç ağlık iğne ile korunuyorum bu kadar ilişkiye anca çift koruma korur beni 😂 hap yada iğne ile korunabilirsiniz doktorunuza danışıp
esraizzet Rana_elis aynen canım korkudan kendimizi ilişkiye de odaklayamiyoz ve böyle olunca da zevk te alınmıyor her an korkuyla yaşıyoruz. Inan ilişkiden soğudum bu yuzden yapmak ta istemiyom
[silindi] Bende korkuyorum bazen 😅 bi de kocam prezervatifi boşalmasına yakın takıyor bi damla gelecekte hamile kalacağım diye korkuyorum 😃 ikinciye de yapıyoruz hemen arkasından onda da hemen takmıyor valla en azından 2 yıl kalmazsam tam süper olacak 😅
Marbled [silindi] Bu şekilde her an bir sürpriz gelebilir çünkü boşalmaya yakın takılan prezervatif çok etkili değil 😄
[silindi] 1232222 evet farkındayım ama kocamda ben de prezervatifle birliktelikten çok hoşlanmadık ya 🙄 emziriyorum doğum kontrol hapı da kullanamıyorum
typeonegative Rana_elis benim çocuğum yok ama şu anlık düşünmediğimiz için evet korkuyorum her ay gerginlik yaşıyorum ama hiç ilişkiden kaçmadım yani biz prezervatif ve doğum kontrol hapı kullanıyoruz en kısa zamanda spiral taktırmayı düşünüyorum
[silindi] Marbled baştan beri olunca da poşet gibi bişey oluyo aramızda ya hiç sevmedim 😂 ay 2 sene bari olmasın o sürpriz 😥😂 şuan 2 aylık bebeğim var 😍