Kbr18 Gizemliiana evet özel canım devlette yok kadın doğum uzmanına gittim ben bi seans da hallettik ve cok pahalı
_Miniktirtilinannesi_ Kbr18 sizin adınıza çok sevindim maalesef etrafımda bir iki arkadaşım bunu yendi fakat birtanesi 4 yıllık evli asla olmadığını soyluyr ve kimse bilmiyr aileden çok fazla utaniyr ne gibi bir yol izlediniz hangi şehirde Dr biraz yardımcı olurmusunuz kendisine ileteyim
Kbr18 _Miniktirtilinannesi_ kesinlikle gitsin daha fazla beklemesin bana da sürekli bunları söylüyorlardı kendimi cok kötü hissediyordum özgüvenim tamamen çökmüştü onun psikolojisini cok iyi anlıyorum kesinlikle girsin bez pahalı ama durumu iyi değilse bile bulsun buluştursun gitsin çünkü doktora gitmeden yenilmiyor çoğunlukla ben İstanbul dayım Yasemin çekmez doktorumun adı
Belmirmir Kbr18 çok sevindim adınıza🌸 benim kız kardeşimde vardı 2 ay sürdü, kimseye söyleyemedik bi ben bi ablam biliyorduk anneme bile söyleyememiştik çok şükür şimdi 2 çocuğu var darısı size olur inşaAllah
Ebeyni Kbr18 çok tebrik ediyorum 👏👏 bu hastalığın ne kadar kötü birşey olduğunu yaşayanlar bilir. Çok mutlu oldum senin adına canım benim ❤️
Ginger Kbr18 çok sevindim canım bende 1 sene giremedim ama kendime inanıp başardım çok yıpratıcı durum Allah’m kimseye vermesin
Artist Kbr18 nasıl atlattin yanlış anlama bilmediğim için soruyorum bir işlem mi yoksa psikolog gibi bir şey mi
Yasak_elma Kbr18 Ohh bundan sonra valla önenünemi geçilir sabahlar olmasın kız🤪💃Güzel güzel ciciler al giy.Eşinle tanga parçalamaca falan yapınVücut corabı yırtın.Cok zevli oluyor benden söylemesi😉Hunharca sevişmeler canım👋
Kbr18 Artist yani tabi önce anlatıyor bişeyler snra alt dan muayene yapıyor sprey verdi birde bana öyle atlattım çok şükür