Ask_hosmus Kirmizibalon Hobilerim, TV izlemek, uzanmak, uyumak, yemek yemek, burada takılmak bunlar ev için geçerli Fobilerim, böcek, karanlık, elektirik gitmesi 😂😂
Popy_ Ask_hosmus Pink-pink2 aha benden iki kişi daha küçüklüğümden beri karanlıktan korkuyorum ya 😅🤦🏻♀️
Pink-pink2 Kirmizibalon Hobilerim yatmak Fobilerim yatamamak 😂 Temizlik, kitap okuma, punch yapmak örgü örmek kanaviçe yapmak Fobilerim karanlık , böcek öyle bişeyki terlikle bile vuramam yaklaşamam çığlığı basarım evet en küçük böcekte bile 🤦🏻♀️
Pink-pink2 Popy_ Aynen bende öyle küçüklüğümden beri bir odadan ötekine gidene kadar bütün ışıkları yakarım halada öyleyim 😅
Ask_hosmus Popy_ ay hiç sorma ben hele, karanlığa bakamam bişey görürüm diye😂😂mutfağın ışığını kapatıp Hüseyin bolt gibi salona koşarım 😂😂
1dost Kirmizibalon En sevdiğim dikiş belki ilerde işim olur 😍 Bağlama çalmak türkü söylemek fobim de çok dar alanda duramam sıkıya gelemem nefesim kesilir diye korkuyorum 😬😵
Lavanta Kirmizibalon kendine journal ala bilirsin bullet journal yapa bilirein insanı rahatlatıyor ve haftalık aylık planladığın şeyleri yazabilirsin resim çize bilirsin yanı o an içini döküp yaza bilirsin benim hobim şu bu aralar deneye bilirsiniz sizde😊🌑📖📓
Birmelekannesii Kirmizibalon Amigurumi yapmak, kitap okumak, dil öğrenmek, plates yapmak,yürüyüş yapmak,bakım yapmak hobilerim 🤭 Çoğunu yapıyorum çocukla fırsat buldukça 😃
Lagosiyawo Kirmizibalon tek ve büyük hobim kitap okumak herşeyi okurum ve faydasını oldukça gördüm ☺️ Fobilerim sırasıyla yükseklik karanlık ve tikim de var onuda ekliyim tüylü meyvelere dokunamıyorum ve yiyemiyorum 😬