Bircicekbirbocekannesi Kızlar cumartesi 1 yaş doğum günümüz var Kıymalı börek Pizza Patates salatası Makarna salatası Kuru biber patlıcan dolması Pasta Sizce nasıl aklıma başka birşey gelmiyor
Ask_hosmus Bircicekbirbocekannesi sosisli milföy, karışık kurabiye, kısır, içli köfte, aklıma bunlar geldi
Rouge Bircicekbirbocekannesi bunu böyle dogum günü için masa yapıyolar ya orası için mi yapıyosun yoksa ayrı ayrı once yemek sonra ayrı pasta mı ?öyleyse güzel ama hepsi hamur pirinc karbonhidrat fln olmus
Emis Bircicekbirbocekannesi geçen ay oğlumun 1 yaş partisini kutladım börek, mercimek köftesi, Rus salatası, ekler ve dolma yaptım sarma biber patlıcan karışık bide doğum günü pastası işte
Bircicekbirbocekannesi Rouge masa yapican sadece yemek yapmaycagim hamileyim zaten o kadar uğraşamam ☺️
Rouge Bircicekbirbocekannesi yok sordum sadece ayrı yapan da var o yüzden ama böyle acık büfe gibi olunca isteyen istedigini alır uyuma gerek yok bence o yüzden sordum
Hayris Rümeysa mutfakta diye biri var YouTube de hem şık hem pratik menüleri var.bir bakmanızı tavsiye ederim.bende ondan bakıp menü hazırlamıstim
Yaman Bircicekbirbocekannesi Oğlumun doğum gününde Pamuk poğaça, sarma, mercimek köftesi, Çatlayan kurabiye, pasta yapmıştım 🥳
Masall Bircicekbirbocekannesi yaprak sarması muffin kek su böreği besmec (kirsehirliyim burada meşhurdur) şehriye salatasi brovni kurabiye poğaça yapmıştım ben öneri olsun sizede
Emis Busecikk dolap uygulamasından bi satıcıda sıfır ürün satıyor ve gayet memnun kaldık balonları çok kaliteliydi
Babybaby Bircicekbirbocekannesi https://www.nefisyemektarifleri.com/browni-lezzettinde-kurabiye-sadece-yarim-cay-bardagi-sivi-yagiyla/ Efsane güzel bir kurabiye ve 10 dk da pişiyor canım yap at hemencecik olsun 10 dk pişirdikten sonra 10 dk hiç dokunmadan soğusun kurabiye öyle tepsiden kaldır 😘
Bssrrmm Bircicekbirbocekannesi ben içli köfte iki çeşit salata(yeşil mercimek salatası-tavuklu göbekli yoğurtlu Salata) Börek Sarma vardı tuzlu olarak belki fikir olur size.