Deleted_1 Defnehilal 8 aylık evliyim canım benimde başka yok canım rabbim en hayırlısı en doğru zaman da sana da banada isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🌺🤲🏻
Defnehilal @Deleted_1 ay inşallah canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en yakın zamanda isteyen herkese nasip olur inşallah
Agustosirilsiklam Lagosiyawo perine masaji kısa yoldan vajeni bı kaç sn tutup bırakmak deilmi kuzum hastanedeki ebe perine masaji nin kisa yolu bu demişti bna
Glr09 Agustosirilsiklam meryem ana otunu da kullanabilirsin en etkili ot doğuma girince suya ayın o açıldıkç rahminizde açılıyor
zeynep266 Agustosirilsiklam ben devamlı içmedim birkaç kere yalancı sancım getirdi doğum sancılarım gelsin diye yine bir bardaj içtim sancilandim ama bitki çayları ilaç gibi tehlikeli olabilir doktora sorun yine de
HurremSultan Agustosirilsiklam eşinle ilişki +dizlerinin üzerinde yer silme +sıcak suya oturup duş başlığıyla sıcak su ile rahmi yumuşatma 3gun dogurdum🙈😍😍
HurremSultan Agustosirilsiklam ben bebisin kuvvetine girdim canm yoksa o şekilde de yapabilirsin🤭 ama dikkat et evde biri varken yap yoksa Allah korusun düşersin falan
Canoo Agustosirilsiklam bana ebe karışım hazırlamıştı ananas suyu süt birde hint yağı vardı içinde ama ölçülerini bilmiyorum. Doğum başladığında içersen açılmayı hızlandırıyor. Doktora danışmadan içme ama.