Gzmkk Herkese selam bir umut aramak için buraya yazıyorum veya kendime bir umut edinmek için belki de saçma bilmiyorum eşimin kardeşi görümcem bir senedir meme kanseri olduğunu bizden herkesten saklamış kendi kendini tedavi etmeye çalışmış kremlerle artık son raddeye geldi söylemek zorunda kaldı yaklaşık bir haftadır bununla savaşıyoruz karaciğere komple yayılmış yarın raporunu bekliyoruz bir umut arıyoruz bilmiyorum belki de bir dua doktorlar çok umutsuz konuşuyorlar Rabbimden ne olur bir mucize gelsin üç günde hayatımız değişti karardı. Eşim çok kötü toplıyamıyorum elim kolum ayağım bağlandı. Gencecik kız.. ne yazıkki son evre gözüküyor gözümüzün önünde eriyip gitti kız anlıyamadık hep iş stresi diye saklamış😔😔😔😔😔 içimiz yanıyr ne olur bi dua okurmusunuz mübarek ayların sebebine…. Ne olur bir mucize olsunnn ne olur
Lavinia_ Gzmkk okurken içim ciz etti ya 😔 Allah şifa versin inşallah 🤲🏻 iyleşsin biran önce 😔 nasıl anlamış peki kanser olduğunu? 😔😢
Marbled Gzmkk Allah şifa versin. 🥺 Diğer organlara sıçrayınca maalesef geri dönüşü zor oluyor ama Allah’tan ümit kesilmez.
MonaaRosaa Gzmkk Rabbım bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine şifa versin, ismini verirseniz kuran"ımı okuduktan sonra dua ederim ismiyle 🙏
Gzmkk Lavinia_ tek temennim umudum Allahtan… ona sığındık:( 1 senedir saklamış üzülmeyelim diye yaralar bereler cıkmış vücudu şişşş artık saklayamadı yakaladık.. gizlice pansumanlar yapıyomuş meğersem
Lavinia_ Gzmkk ne acılar çekmışdır şimdi ya 😔😢 lütfen niye sakladın, niye söylemedin diye darlamayın korkmuşdur zaten yanın da üzülmeyin kizmayən Allah büyük iyleşecek inşallah 🤲🏻 umudunuzu itirmeyin
Evlatlrm Gzmkk Allah şifa versin canm o acıları çekmiş ve atlatmış olarak biliyorum ki çok zor keşke en baştan tedavi olsaydı saklamasaydi ama insan öğrenince mahvoluyor napacagini bilmiyor hep destek olun size çok ihtiyacı var inşallah oda atlatır Allahim kimseye yaşatmasın 😪😪
Deleted_1 Evlatlrm belirtiler be acaba benim sol göğsüm acayip ağrıyordu ve ovalayınca elime misket kadar üç tane şey geliyordu ultrason çekildi iyi huylu fibrokist dedi ilaç vermedi tedavisi yok çok aşırı ağrı olursa ameliyat dedi
Evlatlrm Deleted_1 göğsümün kenarında ve koltuk altım da kitle vardı bide ucundan kan geliyordu vücudumda morarmalar vardı çok ağrım oluyordu bide göğsüm de derim yara gibi olup dokuluyordu
1dost Gzmkk Rabbim üç aylar yüzü suyu hürmetine tüm şifa bekleyen gençlerimize ve bu kardeşimize şifasını verir inşallah o ol der ve olur takdiri ilahi tek çare dua kimin duası kabul olur belli olmaz tabiki inşallah Rabbim ailesine bağışlasın evlat acısı yaşatmasın 🤲 eşinize sürekli diyin bak kardeşin zaten içten içe perişandır biz bol bol moral verelim anın tadını çıkarıp onu mutlu etmeye bakalım yapamadığımız herşeyi yapmaya çalışalım diye en azından hastalığa odaklanmamış olursunuz eşinizde kafaya takmamış olur zordur elbet kaybetme korkusu ama güçlü olmak ve tevekkül etmek zorundayız Allah sabır versin inşallah 😔
Birmelekannesii Gzmkk O, bu durumda bile sizleri üzmek istememiş, inşallah kimse ona niye söylemedin gibi baskılar yapıp üzmez.. Canım benim ya.. Allah tez vakitte şifasını versin Allah ol desin olur inşallah Ona da şifasını verir
Efsun Gzmkk tedaviye gitmemiş hiç öğrendiğinde kaçıncı evredeymiski yavrum rabbim şifa versin rabbim bilir sineye şu toplamaya başladıysa zor önce ben sonra annem geçirdi bu illeti rabbim dusmanima bile dert vermesin