Rahim. Filmi yaptıran var mı ağrılı oluyor mu acaba?
Rahim filmi
Aslihan ben anestezili yaptrdm hiç hissetmedm
- Düzenlendi
Aslihan Tüplerinde ya da rahminde bir sorun varsa ağrı olabiliyor. Bir de normalde ağrı eşiğin düşükse, muayenede zorlanıyorsan film de zorlayabilir. Tamamen sana bağlı yani. Hiçbir şey hissetmeyen de var. Daha önce rahim filmi çektirmiş ve bu konuyu çok araştırmış biri olarak anestezili yaptırmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum açıkçası. O yüzden de anestezili yaptırdım.
Rahim filmini hiç araştırmadan gidip çektirdim aneztezi almadan çektirdiğim için hayatımın hatasını yaptım kızlar sakınn ama sakın aneztezi almadan çekim yapmayın canlı canlı işkence dayanılacak acı değil baygınlık geçirdim acıdan
Aslihan evet baya agrili oluyor
Ağrısız rahim filmi diye bir şey var C kollu cihaz diyorlar ben onda çektirmiştim araştırabilirsin internetten. Anestezi almaktan da korkuyordum çünkü. Sıfır ağrı diyemem ama sadece adet olduğunda rahimde bi baskı hissedersin ya öyle birşey hissetmiştim. Dayanılmayacak birşey değil zaten çok kısa sürdü. Bulunduğun şehirde varsa bir araştır istersen
Aslihan anestezili çekildim hiç bişey hissetmedim
Daha geçen hafta çektirdim agrı yok denilecek kadar az sadece bi adet olacakmış gibi sancın oluyor onun dışında hiçbir şey hissetmedim
Benim yıllarca adetlerim korkunç geçti her ay serum alırdım , evlenince biraz rahatladım , korunmayı da bırakınca çok daha rahat geçiyor ama eski halim yüzünden korkularım var , kesin anestezi yapacam, umarım ona rağmen ağrı olmaz.