Kizlar çok kötüyüm nolur yardım edin bana bı akıl verin sinirden kafayı yicem
Telvesizkahve nedir sorun
Telvesizkahve noldu canm
Telvesizkahve sorun ne ki?
Telvesizkahve nolduuu
Kafamı toparlayamiyorum ki yazayım. Sinirden titriyorum.
7 yillik evliyim, ben 26 eşim 28 yaşında. 2 çocuğumuz var.. eşimin erken boşalma sorunu hep vardı. Benim bütün evliliğim hamilelik düşükler ve kürtaj üzerinden geçti. 5 düşüğüm var. Şimdiye kadar çokta takılmiyodum bu duruma son zamanlarda çok takar oldum. On sevisme çok az. Bazen ben önce boşalıyorum. Eşimin üstteyken bosaaldığı nadir olmuştur. Sana dayanamıyorum diyor herseferimde. Krem kullandik olmadı. Şimdi sprey kullanıyoruz oda fayda etmiyor sürekli sana dayanamiyorum diyor.
Konum uzun kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Adetliydim bitmesine bir gün kala öpüşerek sürtünerek boşaldı. Neyse dün adetim bitti bende gece çocuklar uyudu bende duş aldım saçımı yaptım gecelik giydim parfüm sıktım yanına gittim hiç kafasını kaldırıp bakmadı orda anladım boşa hazirlandigimi. Yatağa girdi çok uğraştık ama bı turlu kalkmadı moda girmedi . Eşim çok üzüldü utandı da. Bende trip atıp arkamı dönüp uyudum anlasin da kendine biraz çekin düzen versin diye. Bugün gün içinde sürekli mesaj atmalar aramalar gönlümü almaya çalıştı özür diledi gece için. Akşam telafi etcem dedi. Neyse az önce yine çocuklar uyudu. Geldi biraz oynaştı filan bende naza çektim biraz baktım gitti sprey le prezervatif getirdi spreyi sıktı biraz öptü prezervatifi taktı ozur dileyerek söylüyorum içine koydu iki git gel yaptı hadi gel üste cik dedi bende oralı olmadım. Bı baktım boşaldı. Daha çok sinirlendim. Başladım söylenmeye sen benle dalga mı geciyosun, senin metresin değilim ki sen ne zmaan istesen önünde hazır olup 2 dk da isini halledil kalkasin. Bütün gün yoruluyorum 2 dk icjn banyo yapamam filan dedim daha da ağır konuştum sinirden erkeklik öyle 2 dk gitgel yapmakla olmuyor kendine çeki düzen ver yoksa seni bosarim bundan sonra hakketigin muameleyi göreceksin filan dedim. Çıktım odadan başka odaya geçtim. Elini kaldırdı tokat atacaktı utanmasan onuda yaparsın dedim.. çok mu büyük tepki veriyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. Güzelim bakimliyim temizim sürekli. Sevgisinden asla şüphem yok. Birbirimizi çok seviyoruz. İşi bu aralar hiç olmuyor onu çok takıyo ama bu kadarda yatak odamıza kadar yansitmasina sinir oluyorum. Vicdan sahibi çok merhametli bı insandır. Bu konu için kalbini kirdigum için çok pişman oluyorum ama bende insanım . Yakın zamanda erkek kardesimi kaybettim hep yanımda durdu bende acıma rağmen onu ihmal etmemeye çalışıyorum ama böyle olunca da çok üzülüyorum. Ne yapabilirim ne olur bı akıl verin yoksa sonumuz iyi görünmüyor. 😔😔Karışık oldu biraz kusura bakmayın sinirle yazıyorum
Telvesizkahve Seni başka şekilde boşaltsın , ne olursa olsun sen tatmin olmadan bitirmeyin
Telvesizkahve bence çok ağır konuşmuşsunuz anlıyorum sizi ama bu mesele erkekler için çok ince bir çizgidir hem her şeyden destek olmuş yanınız da olmuş. Cinseliğe gelince de alın karşınıza konuşun böyle kavga ve kalp kirmak ile olmaz bu işler daha çok aranız açılır başka bir şey olmaz düşünsene senin kadınlığına laf etse üzülmezmisin bu tarafın dan düşün konuş doktora görünsün belki piskolojiktir
BaharPrlk yaa nasıl.diyim kafası çok dağınık bı insan toparlayamiyorum diyor. Bazen ben üstteyken sırf boşalmamak için hareketsiz durur tavana bakar alakasız şeyler düşünüp birden gülmeye başlar. Bütün konsantrem bozulur . Kafam o kadar dolu ki lütfen kusura bakmayın cümlelerimj toparlayamiyorum yazmasam içimden cikarmasam kafayı yerim bu gece
Telvesizkahve gerçekten eşime böyle söyleseydim oturup aglardım. İki dk zevk için adamın kalbini kırmaya gerek var mı ? Şuan içi paramparçadır çok üzüldüm eşine.
Telvesizkahve Kafasını toparlayamamak ne alaka ya dilini kullansın diyorum öyle boşaltsın seni. Ben hak veriyorum gerçekten kaç sene olmuş yani hayatında ilk defa kadın görmüyor ben olsam çoktan çıldırırdım
Lavinia_ bende diyorum ama çekiniyor görünmeye. Şimdi bı yanim. Yanına git konuş sakince ya doktora gidip tedavi olursun yada bu evliliği bir daha gözden geçiririm diye ama bı kere odadan çıktım lanet gururum birakmiyor ki dönüp konusayim. Benim tepki gösterdiğim nokta sürekli şey yapılmak değil. Ama düşünmemesi o an sadece kendi rahatını düşünmesi . Hiç duzelmek için çaba sarfetmemesine kızıyorum. Konuşmuyorum tepki mi belli ediyorum ama yok en ufak düzelme yok. Herseferinde aynı . Yaşadıklarım zaten çok yordu beni çok tahammülsüz oldum . Galiba ben Tokat ta attım ona 🙈😭🤦😔😔
Telvesizkahve Bence adama çok ağır konuşmuşsun. Benim kocamdada erkenboşalma sorunu var. Ama ben bu kadarda sorun etmiyorum. Tabikide benide rahatlatır . ama zaten çok yoruluyolar sitresleri var. Bence eşinin gönlünü al sonrada oturup konuşun bi doktora görünsün. 😊
Telvesizkahve bahsettiğiniz şey sağlık sorunu ve gereksiz yere çok fazlaca üstüne gitmişsiniz bence. Sonuçta eşlerimizle evlenirken hergün saatlerce sevişmeyi hayal edip evlenmedik. Yada onlar bize öyle bir vaadde bulunmadı. O sizin her kötü gününüzde yanınızda olmuş mesela ama siz onun bir sağlık problemi yüzünden kırmışsınız hoş olmamış. Sizin desteğinize asıl şuan ihtiyacı var bence.
Yavrukedi benim için zevk almak sonraki sebep. Şu an kızdığım nokta duzelmek için en ufak çaba sarfetmemesi herseferinde aynı şeyleri yaşamak. Sözde gönlümü almak için yanaştı. Ama 2 gitgel.le yine aynı.
- Düzenlendi
Telvesizkahve Anlıyorum seni çok iyi şekilde ama yaptığın davranış hele hele tokat çok yanlış herşey de yanın da olan birisiymiş eşin ne güzel yukarda bir yorumun da kendini odaklamıyor demişsin bundan da kaynaklana bilir piskolojikte ola bilir ama kırmadan incitme den konuş
BaharPrlk bide ben başka hiç bi sekilde rahatlayamiyorum,😔
Telvesizkahve erken boşalma bazı erkeklerde var bence güzel bı dılle tedavi olmasını söyleseydın daha bı ıyı olurdu bıraz gurur kırmışsın ama oda senı düşünüp elle veya oral yolla tatmın etmesı gerekıyordu onunda yaptığı bencıllık bence oturup güzelce konuşup bu sorunu çözmeniz ıkınız ıçınde daha uygun ve ıyı olur.
Telvesizkahve Doktora neden gitmiyor acaba
Lavinia_ ewt hatamı kabul ediyorum sinirlenince gözüm bişey görmüyor lanet olsun ya. Biliyorum bunları hakkeden bı insan değil dünya iyisi hep derim ne yaptım da bu adam çıktı karşıma diye . Ama son zamanlarda bu durumu çok takar oldum.benim de ruh halim iyi değil kardeşimi kaybettim 2 ay önce intihar etti. Acım çok taze bazen herşey çok büyük ve ağır geliyor eziliyorum sanki altinda istemsizce etrafima saldiriyorum😔😔