alonedark sürekli kendini övme, kıyafet olsun evdeki eşya olsun her şeyde kendi malının en iyisinin en güzelinin olduğunu düşünme, bak sen bana şunu dedin ben kırıldım buna diyince “ ne dedim ki ben? Buna mı kırıldın? Ne var ki bu dediğimde?” Diyerek üste çıkma ve seni tınlamama, haksızlığı asla kabul etmeme, özür dilemekten acizlik, etrafımda tam da böyle huyları olan hatta daha beter huyları olan 2 kişi var ve yeminle kanımı emiyorlar ya o 2 kişi ile kimse anlamaz herkes kavga edip küser onlara , benimle iyi anlaştıklarını düşünüyorlar ama öyle değil ben cahile laf anlatamayacağımı bildiğimden ne derlerse “evet sen doğrusun sen haklısın ” dediğimden benimle iyi anlaştıklarını düşünüyorlar, saat fark etmez her saat beni arayabilme hakkını kendilerinde buluyorlar, mesela birisi benim 10 a 11 e kadar uyudugumu bilir kafasina bir şey takıldı ya yazar durur ben cevap vermeyince arar çünkü o aklına takılan şeyi bana soylemesi lazım bana söyleyince ne oluyor bilmiyorum, aslında kendimce o ikisinin narsist olduklarını düşünüyorum 😂😂 gerçekten aklıma geldiklerinde bile tüylerim ürperiyor ama elimden de bir şey gelmiyor oturup 3 gün boyunca senin böyle böyle huyun var diye anlatsam da anlamazlar, üstüne herkese beni haksız çıkarırlar öyle karakterdeler, simdi bana akıl verin ne yapayım 😂