Dorukseren Eşim seks diye birşey yok olmasa bir ay aramaz yani napcağımı şaşırdım triplere giriyor insan böyle oluncada hep yorgun
alonedark Dorukseren ya bu erkeklere noluyor be şap falan mı atıyorlar hepımızın ortak problemı bu oldu 😆
ERA_BYK5 Dorukseren maalesef benim eşimde aynı ilişki sevmiyor hep ben istiyordum ben gidiyordum iki tane oğlum var kızım yolda bunları nasıl yaptık diye hep düşünüyorum senede bir iki kez oluyor onda da hamile kalıyorum 😆😆 Allah yardımcımız olsun
sosyolog1kadin alonedark hep hormonlu yiyeceklerden anammm 😂ver hergün fındık fıstık bal kaymak. Keçi boynuzu özü gör bak 😂
Deleted21 alonedark canım kusura bakma,isteksiz posları görünce girip senin yorumları arıyor gözüm🤷♀️ Yorumlarınızı okuyunca yüzümde gülümseme oluyor istemsiz , çok tatlısınız 😊
Mutsuzamaumutlu sosyolog1kadin Hiç alakası yok. Eşim her akşam çayın yanında incir, üzüm, ceviz, fındık, dut, cevizli sucuk, lokum hepsini yer ama sonuç hüsran 😭😭😭
[silindi] Cinsellik olsada olur olmasada olur diye düşünen erkekte bence ( eğer aldatmadığına eminsek) psikolojik bi sorun olmalı . Çünkü erkekler kadınlardan daha düşkün cinselliğe
Findukkk Mutsuzamaumutlu önce bireysel görüşmeler yaptık sonra çifte döndük karşılıklı konuşuyoruz aslında sanırım yolumuz uzun 😞