5 aylık kızımın sadece kafası boynu ve karnında ateşi var elleri ayakları normal ateşi 37.38 arası gidip geliyor bazen 38.5 olup geri düşüyor hastaneye götürdüm kan ve idrar tahlili yaptılar tahliller çıkmasıyla eve gelip banyo yaptıralım dedik birazdan tahlilleri almaya gidicez doktor dişinden yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi dün kabak yedirmiştim annem kabak lifliyse oda yapar diyor ama sadece 3 4 kaşık kendi küçük kaşığıyla ekmek kırıntısı kadar doktor verebilirsin demişti tecrübeli anneler sadece gövdede ateş normalmi başına böyle birşey gelen oldumu
Ateş acill
Neden olarak bir fikrim yok ama koltuk altına limon koyarsanız ateşini alır bebeğime ilaç vermem kolay kolay çok faydasını gördüm
Elesya geçmiş olsun. Bilgim yok, üstte kalsın
Kuzum bizde geçenlerde öyleydik diş yüzündenmiş ben hastaneye gitmeden çözmeye çalıştım sen de yap istersen :) kafayı ıslatmadan boyundan aşağısını sadece su ile ıkıkmsubşkw yıka kurula. 1 adet aspirin biraz kolunya ve zeytinyağı iyice ez havanda karıştır pamuk yardımı ile ateşinin olduğu yerlere sür üstü fazla kalın olmasın sonra 20 30 dk bekle emzir yada bide Bi çay kaşığı dolven ver evde bukunsunn mutlaka belki sana da faydası olur çok geçmiş olsun inşallah 🙏🏻 🥰 🥰 🥰
Geçmiş olsun,bebeler ateslenince anneler olarak panik oluyoruz. doktor koltuk altından cıvalı olan ateş ölçer ile olctugunuzu baz alın dedi.dis çıkarırken bizimde ateş yükseliyor. Şurup tavsiyesi vermiştir doktor.
Diş jelleri oluyor onlarda rahatlatabilir.
Mamayida kaşıklada olsa vermeye çalışsaniz.