sayre Betası reglden önce 6 olup sonradan artan var mı? Kasıklarımda acayip bir ağrı var inşallah regl değildir ya
Anilla sayre Sanırım hamileliğinizin çok basındasınız yerleşme belirtileri olabilir dikkatli olun lütfen doktora gitmeyi de ihmal etmeyin.
Bonibon sayre 5 ve üstü gebelikdir çok yeni gebesiniz regl gününüz geçtikten sonra testi tekrarlayın hayırlı olsun şimdiden
Anilla sayre 5 ve üzeri hamilelik olarak Kabul ediliyor doğru. hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik olur insallah 🤲
Pnrferah35 sayre yarın acilden tekrar verebilirsiniz 2 katına çıkması gerekiyor çıkıyorsa korkmayın gebelik var demektir benim 12 ydi adetten önce ma iki güne bi kan verdim
sayre Pnrferah35 anladım vereyim bakayım bi, kasık ağrım da başladı bugün daha önce hiç yaşamamıştım bu şekilde
Pnrferah35 sayre benim de kısık ağrım çok olmuştu böyle kasılıp gevşiyor gibi farklı bir ağrıydı Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏
sudemsu sayre bende test verdim benimde adetime 6-7 gün var erken davrandım galiba bende erken gebelik testinde hayalet çizgi görünce aklımda soru işsareeti kalmasın dedim ama
sudemsu sayre çıkmış da sisteme daha işlemedi bende hastaneye gidip alacam mecbur ama şuan işim var bitseydi işim gidip alacaktım
sayre sudemsu belki yarına işler ya, o süreci o kadar iyi anlıyorum ki, planlı olunca insan bekleyemiyo asla ya
sudemsu sayre neyse ki nöbetteyim sabahı beklemem birazdan gidip alırım evde olsam da uyuyamazdım ben ya üzüleceğiz ya sevineceğiz ama inşallah en hayırlısı olur hakkımızda
sudemsu sayre olumsuz oldu şaşırdım demekki test yanlışmış yani idrar da çıkıp kanda çıkmaması garip olur herhalde üzüldüm ama beklemektense öğrenmek iyi oldu benim için