Kizlar size birsey sormak istiyorum erken gebelik testlerin yanilma payi oluyormu ? Yani daha önce yapmış negatif çıkmış ve daha sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı ?

Byzaabldi ben adet günümde yaptım negatif çıktı sonra 3 gün gecikince kan testi verdim bide idrar testi yapayım dedim 2 dakika içinde silik çizgi çıktı normal kaset teste o yüzden inanmiyorum artık erken gebelik testine ve suan 23 haftalık hamileyim

Byzaabldi Amin inşallah rabbim çoçuk sahibi olmak isteyen herkesle dualarım inşallah tez zamanda hamile kalmalarını nasip etsin inşallah rabbim

Byzaabldi evet yanlis cikiyor bizzat kendim yasadim bu ay.adetime 6 gun varken hergun sabah yaptim 4 tane yaptim.hepside pozitif cikti.ama dun adet oldum.en iyisi adet gununu beklemekmis.

Yorumcuanneniz adi ustunde erken gebelik testi.yani adetten once ogrenmek icin.gunun gecince zaten normal testte de cikiyor.

Trendyol dört tanesi de pozitif çıkıp adet olduysan acaba yerleşme kanaması olabilir mi seni heveslendirmek istemem ama sanki bana yerleşme kanaması gibi geldi idrar bu kadar kolay yanılan bir şey mi ki nasıl pozitif gösteriyor bir benimkini göstermiyor herhalde 😀

sudemsu ben inofolic combi kullanmaya basladim sanirim hormonlarmi yukseltti.kan testine inanmadn idrarami inaniyosun sen🤣🤣🤣.ben hic kan testi yaptirmadm mesela.

Trendyol yani şöyle bir durum var ben de o ilacı çok kullandım ama hiç idrar pozitif çıkmıyordu şaşırdım açıkçası ondan olma ihtimali var mı acaba dedim

Glr09 ay sorma ya 2 gundur ruu gbi dolasiyorum.4 testn hepside nasil pozitf ciktida ben adet oldm sastim kaldm yemnle ya 😢

sudemsu valla ben akil erdiremedim bu duruma dusuk mu yaptim acaba diyorum ama agrim falanda olmadk..nasil boyle bisey oldu bilmiyorum

Trendyol belki üstüne görüyosundur öyle olan da var dr git gene baksın

Trendyol genede git sonra bi şey olurda allah korusun
                    hamileysen pişmanlık duyma ☺️