• +18
  • Spirali kendim çıkarsam ??? Yardım ⁉️

Arkadaşlar merhaba 5 ay önce spral taktırdım ama canımdan bezdim gerçekten öyle yoğun kanamam oluyorki artık bıktım çocuğumun bezini koyyorum ve daha yarım saat geçmeden heryerimden taşıyor adetim bitmek bilmiyor bi sonraki adet gelene kadar lekeler ufak kanamalar devam ediyor hiç düzelnli değil bu ipten çekip çıkarsam bi sorun olurmu acaba daha önce çıkaran varmı bu şekilde ? ⁉️

jeliiibon kız sacmalama sakın yapma öyle birşey yanlışlıkla bir yerine zarar verirsin bı kanama başlarsa kanamadan kayar gidersin sakın ha

jeliiibon yeni moda oldu bu spirali kendi çıkarmak.. yapmayın gidin cıkartın işte doktorlar ne için var? ayy o kadar spiral postu acılıyor ki herkes şikayetçi .ne diye taktırıyosunuz taktırmayın ya .hic memnun olan duymadım ne illet bişeymiş

Rouge bende hayret ediyorum gerçekten bu spiral postlarina çok şükür 1yil oldu taktirali ne aşırı kanamam leke falan hiç olmadı ben şahsen çok memnunum bide ipi çekip çıkarıyorlar hiç ip falan hiss etmiyorum nereden çıkıyor o ip anlamıyorum … garip 🤷‍♀️

jeliiibon kayma yapmıştır o canım canın kıymetli olsun biraz doktora git o çıkarsın belki bi yerine saplandı bilemezsin

Rouge yooo ben gayet memnunum insanlar taktırmadan nasıl bilecek yarıyor mu yaramıyor mu kimisine fayda ediyor kimine etmiyor doktorlar bile 1 kaç ay deneyelim görelim diyo sizde ahkam kesim sonra biri hamile miyim korkuyorum deyince e korunsaydınız lafı yapıştırıyosunuz tuhafsınız

jeliiibon Oha artık cidden ya. Dağ başında mi yaşıyorsunuz? Doktor yokmu? Böyle tehlikeli birşeye nasıl cesaret edeceksiniz?

Rouge en iyi korunma yöntemi implanon bence o zaman bilseydim spiral deyilde onu yaptırırdım ama dediyim gibi hiç bir sorun yaşamadım spiraldan yana 😊❤

jeliiibon Ya kızmak gibi olmasında nedir bu doktordan kaçma??Neden doktora gitmek yerine evde kendi kendinize ne olacağını bilmeden çıkartmaya calışıyorsunuz ki?O öyle cekip çıkarılacak bişey değil.Rahminizi falan yırtarsınız allah korusun.Çok tehlikeli ve hassa bi konu hafife almayın✋

Ben geçenlerde kendim çıkardım tabiki size kendiniz cikarin demicem 🙂doktora gidin bence bunun için ilaç versin size çok kanamaniz varsa belki spiral sizin bünyenize alışmadi ben taktirdiktan 6-7 ay kadar adetim 8 gün goruyorken taktirdiktan sonra 15 gün görüyordum 15 gün görmüyordum felan.bundan 1 ay önce aynı şikayetle Arkadaşim doktora gitti ilaç vermiş ona kullan demiş. Kansızlığa sebeb olur böyle

2bebelianakurt ya ben kendi düsüncemi yazdım. size ne oluyor acaba? ben duymadım demişim üstüne basa basa ben dedim .yukarda memnun olan arkadaş gayet güzel yazmıs .ilk defa duyuyorum dedim .ne tuhafsınız ya !gereksiz gerginlik! nerde laf yapıştırmısım iyi misin sen ya ?kendi cıkarmasına kızdım ben .gerçekten cook tuhafsınız senden beklemezdim bu gereksiz tepkiyi

Deleted21 ya allahım yarabbim ben memnun gormedim demişim size bisey demedim ki ?ne illet biseymiş dedim benim düşüncem bu .o kadar kan demiş ne diyim yani gordugumu söyledim.ve kendi cıkarmasına kızdım ben .arkadas ne anladı anlam veremedim

Ayla_Su canım cok sagol yorumumu anladın .kimseye laf etmedim kendi düşüncemi ve memnun olan duymadıgımı söyledimz sen bana bilgi verdin kendi tecrübeni anlattın 🙏yorumu güzel kalbinle dogru anlayıp benle paylaştığın için teşekkür ederim🌸 burda baya gereksiz kızan olmus sanki bisey demişim gibi teşekkür ederim tekrar❤️

Rouge gereksiz bir tepki oldugunu düşünmüyorum hani spriali taktıranlara genel olarak tepki vermişsin ya bence tepkine cevap verdim bu kadar basit

Deleted21 en cokta hap ve ignenin asırı derecede yan etkisi var maalesef hormonları bozuyor en basta tüm doktorlar en basta kansızlık durumu yoksa spriali öneriyor

Rouge ayrıca kendi cıkarmasına kızmakta haklısın ben ona bişey demiyorum zaten aklı olan öyle bişey yapmaz zaten kanaması fazlaysa doktor bakar eder kendi cıkarır zaten orda seninle hem fikrim

Rouge ayy o kadar spiral postu acılıyor ki herkes şikayetçi .ne diye taktırıyosunuz taktırmayın ya .hic memnun olan duymadım ne illet bişeymiş

Tepkim buradaki yazına burda bence dedigini göremiyorum genel konusun bende cevap verdim