bankician Eşimde sedef hastalığı var kızlar onlarca doktora gitti çeşit çeşit ilaçlar kullandı ama asla geçmiyor. İşi tamamen eliyle yaptığı bir iş ama şuan yaraları o kadar fazla ki kaşık bile zor tutuyor. Sizde ya da çevrenizde yaşayan varsa ilaç harici neler yaptınız da daha rahat ettiniz? Yardımcı olabilecek olan varsa lütfen benimle de paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim
Ysmn34 bankician çok geçmiş olsun benim annemin elleri sedef bazen çok soluyor ama bazen öyle kötü oluyor ki elleri kan içinde kalıyor içim paramparça oluyor gördükçe ağrısı da oluyor gitmedi doktor kullanmadı sabun krem kalmadı birde şeker hastası allah yardımcıları olsun yazın denize gidiyoruz tuzlu su çok iyi geliyor o dönemde
Banuuu bankician Merhaba. Babamda da wardı sedef hastalığı, saç diplerinde bile.. Geçen yıl Samsun da bir eczane de karışım krem hazırlandı we hergün kullandı. İlk 10 günde etkisini görmeye başladı. Şu an yok denilecek kadar az. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Samsun civarı ise gidip ilaç hazırlatmanızı öneririm.
bayangamzelili bankician geçmiş olsun canım yengemde çıkmıştı başlangıçtı galiba krem şampuan vs kullandı onun geçti kantoron yağı mu kullansanız acaba kan dolaşımına kadar etki eden bir özelliğin olduğunu duydum hakiki kırmızı renk olanlardan alabilirsin canım onlar bire bir biz herşeye onu kullanıyoruz çokta etkili oluyor
Gestapo Merhaba, sedef hastalığı için fonksiyonel tıp uzmanından destek aldınız mı hiç, maalesef sedef yeme içme ile çok yakından bağlantılı hiç eliminasyon diyeti yaptımı eşiniz
bankician Gestapo merhaba. Maalesef yapmadı. Dediğiniz gibi yeme içmeyle alakalı oldugunu heryerdeb okuyorum doktora gidiyoruz prof. Bile gerek yok diyete ama bu hastalık geçmez yaşamayı öğreneceksin diyip yolladı. Bahsettiğiniz fonksiyonel tıp uzmanlarını nasıl bulabiliriz?
Gestapo bankician zor bir diyet ama internetten araştırıp bakabilirsiniz nasıl yapıldığına. İnstagramda dr. Can çiftçinin sayfasına bi bakabilirsiniz. Bir arkadaşımda çok mücadele etti en güzel sonucu eliminasyon diyeti ile aldı. Ama dediğim gibi gerçekten zor bir diyet. Cilt hastalıklarının temelinde bağırsak sorunları yatıyor
Luna_woman bankician Benim Sedef hastalığım vardı be bitti doktor 5 sene sonra tekrarlama olasılığı var dedi ama 8 yıl oldu şükür bir şey yok.Doktor ismi versem gidebilirmisiniz?
bankician Ysmn34 size de çok geçmiş olsun. Evet yazın bir nebze daha iyi fakat hele de son zamanlarda kan revan içinde resmen 🥺
2zlerim Gestapo bankician kesinlikle katılıyorum ne kadar ilginizi çeker ya da doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama doktor bi kişinin kitabında bademciklerin doğrudan etki ettiğini okumuştum bademciği alınan insanların rahatladığını söylüyordu size gidin bademciği aldırın demeyeceğim ama bi araştırın lütfen bademcik ve bağırsakların düzeltilmesi için diyet çok iyi sonuç alırsınız
bankician Banuuu maalesef İstanbuldayım ve hiç bu şekil alternatif bileyler bulamadık diyete başlayacak 🥺
Glcan_trr Banuuu merhaba canım babam 20 yoldır sedef hastası ve malalesf hiç geçmedi dahada kötü oldu şimdi sedef hastalığında türleri var babamınki sürekli kaşınıp yanıyor ve heryeri yara bere içinde acaba o dediğiniz krem iyi gelirmi tam olarak eczane ismi ve krem ismini rica edebilir miyim
Glcan_trr Luna_woman lütfen banada söyleyin 20 yıldır babam sedef hastası ve heryerını sarmıs durumda kaşıntı yanma mahfediyor şehir ve doktor ismini rica edebilir miyim
Luna_woman bankician Karabük devlet hastanesinde Habibullah Aktaş elim ve ayaklarımın altında vardı. Yüreyemiyordum yaralardan ayak dış kenarlarına basıyordum.Yemek yapıp günlük iş asla yapamıyordum yemeğin buharına yaralarım sızlıyordu su bile acı veriyordu bazen elimi yıkarken. İğne yaptı biraz acılıydı ama her yolu denemiştim Antalyalara gidip kremler bile yaptırdım. Eczaneden bir iğne aldırdı küçük ince bir iğne yara olan yerlerime o iğneyi vurdu. 1 hafta içersinde düzelmeye başladı.Bir daha da çıkmadı.Şükürler olsun. Çok ağır Sedef hastaları da yönlendirdim ben o doktora herkes iyi oranda bir sonuç aldı. Bazılarına krem tedavisi falan uygulamış bana iğne yapmıştı.
bankician Luna_woman teşekkür ederim bilmiyorum gitme fırsatımız olur mu Karabük e ama yine de bilmem iyi oldu çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah hiç çıkmaz bir daha 🙏
bayangamzelili bankician bende hakiki var isterseniz size biraz yollayayım biz kendimiz yaptık kullanmak için sizede Allah rızası için yollayabilirim