Eskobar Sizede eşinizle kavga edince sürekli uğraşmak istiyormusunuz kavga etmek istemiyomuş gibi ama kavga etmek zorundaymış gibi ince bi naz falan ,gelsede sarılsada karnımda kelebekler uçuşsa diyormusunuz😂😂
Esme11 Eskobar yoo ağzıma geleni saydirip rahatlıyorum 😂 hiç kavga esnasında birden sevişmemiz olmadı çok şükür uzun zamandır kavga etmiyoruz etsek denicem bu kavgalı sevişmeyi 😂😂
Blondie Eskobar evett 😂 ama şuan ben konuşmuyorum onunla o benimle konusmaya çalışıyor tabiki yüz vermicem 😂
dramaqueencnm Eskobar eşimle tartışırken arkasını dönüp gidiyor yanımdan çenemden sadece bu şekilde kurtulabiliyor 😂
Blondie Esme11 bizim olmuştu kavga ederken kendimizi sevisirken bulduk denemeni tavsiye ederim çok güzel oluyor😂
Deleted_1 Eskobar ahaha bu ben 😂😬çok şükür bu güne kadar çok ağır kavgamız olmadı inşallah bundan sonrada olmaz🤲🏻🥰🌺
prenses88 Eskobar valla ağzına s*çarm oturur onu hatta görmezden gelirim evin içinde adam yokmuş gibi davranırım ona aşırı sinir olur ama sonra tıpış tıpış yanıma gelir 😂